• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Femme super ze wsio OK. Na parametrach bicia serduszka nie znam wiec ufam jak mi mowi ze wsio w normie.

Bada oj ja tez czesto cierpie z powodu kosci ogonowej. Nie ma mowy o dluzszym siedzeniu. Ostatnio przenioslo sie na pochwe i tak rwie nieprzyjemnie.

Susel nie wiem jam teraz ale 2l lemu M szybko i bez problemow zalatwil becikowe we Wrocku.

reklama
Nulini ja też a mój wiecznie zawstydzony tzn ze mną gada ale jsk.koledzy przy nim zaczynają gadać to on nie gada z nimi twierdzi ze czuje się niekimfortowo i niezręcznie :P ale ja zawsze mówiłam ze w naszym związku to ja mam cechy męskie a T damskie

femme, no i sama widzisz, że nie masz się co stresować :-D

Doggi, my to mamy takich jednych znajomków (teraz na weekend przyjeżdżają :-D) z którymi to się wręcz partnerami wymieniamy, zawsze 90% czasu gadamy o seksie :-D

Doggi, a już myślałam,że tylko mój ma takie odchyły i z jajami na wierzchu po chałupie lata (jak dzieci śpią oczywiście):-D

Maryśka buźke nie bardzo chce pokazać, za to bułą na dzień dobry na usg zawsze świeci:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry