reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
sprite,emilchien gratuluje dobrych wieśći i dziewuszek :))

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&

(Bada ja mam usg 7.10)

Melduję się i ja po wczorajszej wizycie.
U położnej zmierzyłyśmy tętno dziecka było 130-135 uderzeń/minutę.
Powiedziała, że mam za twardy brzuch, mam dużo leżeć i brać magnez.
Mam dziwny wynik z glukozy, na czczo 73, po godzinie 123 a na po 2 godzinach 50. Położna powiedziała, że to dlatego, że musiałam być już widocznie głodna i organizm dobrał się do glukozy. Mam jeść co 2 godziny i nie dopuszczać do uczucia głodu. A d... rośnie :-D Wagę mam już do porodu :-D
U lekarki poszło szybko, za szybko :-( była bardzo przeziębiona i żeby zmniejszyć ryzyko zarażenia mnie wypisała tylko L4, zerknęła na wyniki, kazała brać żuravit na bakterie w moczu i tyle. Zero podglądania, a szkoda. Następna wizyta 21.10.
Kciuki za dzisiejsze wizyty

Ostatnia edycja:
Zelka no i moj jeszcze na liscie drobinek:)

Megami gratki chlopczyka!

Emilchen super ze wsio OK. Jaka duza dziewczynka:) Wspolczuje mocniejszysz zastrzykow...ale jeszcze tylko troszke!

Goferek gratulacje zdrowego bobasa! Ja calą poprzednią ciąze mialam mega twardy brzuch. Teraz tylko na wieczor i biore na to aspargin 2x3.

Sprite i tobie wielkie gratulacje!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jeszcze raz dzięki :-D mam tylko nadzieję, że po kolejnej wizycie nie będziecie mi znowu musiały gratulować chłopca, bo u mnie to się zmienia jak w kalejdoskopie :-D Ale myślę, że teraz już nie powinno bo to druga wizyta z rzędu, kiedy mówi o dziewczynce ;-)

goferek jak dostałaś przykazanie, żeby jeść to musisz jeść i się wagą nie przejmować :cool2: najważniejsze, że serduszko ładnie bije, ale szkoda, że nie było usg. Na pocieszenie powiem Ci, że ja miałam, ale też szybkie i ani mnie ani mężowi nic nie pokazała, mamy tylko kilka zdjęć na których nic nie widać :dry:

kasiek dokładnie, jeszcze te 3 miesiące i mogę rodzić! Też mam brać aspargin zamiast asmag forte, bo mam niedobór potasu :tak:

reklama
Do góry