• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Goferek super wieści, gratuluję

Marcioszek super ze wszystko ok, niestety taki mamy etap ciąży ze wszystkie mamy zlecenie na cukier, ale to już koniec z przyjemnymi badaniami :P ja mam 3-4 kg tez około ale powinno być więcej wiec u ciebie tez wiec waga jest ok ;)

reklama
Melduje się po dzisiejszej wizycie..wyniki ogólnie w sensie morfologia, mocz, glukoza. Maluszek ma 814 gr;-)
Niestety szyjka się trochę skrocila przez co muszę sie oszczędzać i brać luteine, magnez i no-spe. Za 2tyg wizyta kontrolna...ech. za dużo dzwigam, chodzę itd...

Elutka no cóż ciężko się przestawić na pudla kanapowego ale jak mus yo mus ja niby mam sytuacje pod kontrolą i juz azctak nie muszę się oszczędzać ale i tak mam się bardzo oszczędzać i nie kombinować nic :/ te dzieciaki teraz tak rosną ze aż strach, zaraz przekroczą juz kilogram masakra jak to takie z pęcherzyka robi się żywa istota, szał :)

Elutka łącze się w bólu :D Ja też teraz piesek kanapowy. Leżę i pachnę. Bo u mnie z kolei szyjka długa ale miękka.
Na szczęście to mój pierwszy maluszek i mogę sobie pozwolić na to leżenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry