reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Agulqa_b Łe tam gadanie mi też tak wszyscy mówili a suma sumaru kwestia organizacji i wkretu :)

Emilchen ja yo samo, ja miałam w polmaratonie biec europamarathon w görlitz i zgc ale nie mogłam juz wtedy :( i boli mnie strasznie to ze nie mogę biegać, ćwiczyć robić moich ABSów,. O ale cóż na wszystko przyjdzie pora i do wszystkiego wrócę w końcu puki co zostaje nam zaciskać zęby i czekać wytrwale na cudowne zakończenie :)

reklama
Agulqa dokładnie tak jak napisała Doggi.
Mi wszyscy gadali, że przy dwójce na nic czasu mieć nie będę i w ogóle raz dwa do swojej wagi wrócę, bo tak będę latać, a ja właśnie przy dwójce nauczyłam się szydelkowania i decoupage i w dodatku w ogóle nie schudłam

Elutka a jaką masz teraz dlugosc szyjki? No to witam w klubie 'oszczednych':) Mi cięzko nic nie robic, nie usiedze na du.pie a potem cierpie i tak bledne kolo:p

Cos w tym jest. Zauwazylam ze moje znajome doskonale ogarniete przy dwojce i wiecej. Kuzynka mając obecnie 3latke i 5miesięcznego szkraba zaczela robic na drutach:)

Ostatnia edycja:
Kasiekz qrcze nie wiem...nie mówiła a ja nie zapytałam. W ogóle na zwykłym badaniu jej to nie wyszło tylko na usg do.ipnym ;-)

Elutka bo szyjkę właśnie tak sprawdzają ;) zajrzyj do karty ciąży, tam jest miejsce na wpisanie wymiarów szyjki jeśli się skróciła to pewnie wpisali ci :)

Ja jutro wizytuje tj.tylko kontrola mojego lozyska przodującego. I juz nie moge doczekac sie. Wlasnie wrocilismy znad morza i po rozpakowaniu, praniu, wstawieniu mlodej na jutro zupy i ogolnym ogarnianiu padam a kosc ogonową mam ochote sobie wyrwac. Pochwe tez mi rozsadza...grry.

reklama
Do góry