Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
McPearl śliczne zdjęcia, cudna jest Twoja mała i ten paluszek w buźce, słodko jeżyk gratulacje synka!!! Pięknie piszesz o nim, cieszę się razem z Tobą! sprite to nieciekawie a ze zmianą nie będzie problemu? Masz kogoś na oku?
Jeżyk gratuluję Frania fajnie ze się w końcu ujawnił i jakim cudem on się jeszcze w poprzek mieści?
Sprite nie radzę zmieniać gina tak naprawdę będąc już przy mecie! Teraz z zaawansowaną ciąża jak pójdziesz do innego to nie dość ze nie zna twojego przypadku to jeszcze założę się ze bedxie miał cie gdzieś i do porodu nie będzie miał pojęcia kim ty jesteś bo będziesz nowa. Lepiej zostań przy tej co jesteś, z resztą nie skreślaj jej z góry, uważam że musiała mieć jakiś powód zw miała tel wyłączony.
Doggi- nie wiem??? W ogóle byłam w szoku co ten mój syn tam wyprawia! Lekarka go trochę postukala żeby buzie pokazał to całkiem się plecami do niej odwrócił. zwijal się jak ślimak.
Mój to samo...ni ch.lery nie chciał pokazać buzi ;-) co do zmiany gina to sama miałam moment zawahania ale teraz to już faktycznie końcówka więc chyba bez sensu. ..
Jezyk to mój na takie akcje albo obraca się plecami, albo rączkami buzię zasłania albo.... Nogi nakłada na głowę wiec szacunku dla naszych dzieci za zdolności gimnastyczne