• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Doggi- super!!!
Ja puchlam właśnie dużo na twarzy, usta mislam większe niż Ty, swedxialo mnie wszystko i po badaniach okazało się że to uczulenie. U mnie na ibuprom. Mimo że lykalam go cale życie. Nagle przyszło.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny strasznie się cieszę, ale tak w duchu dobie myślałam że to nie jest to, no bo kurde tego to by było za wiele mi ciągle coś w tej ciąży jest a na dokładkę cholestaza to by było przegięcie ;) teraz tylko kwestia tych obrzęków do rozwiklania i co z tym moim porodem będzie. No hak to gin powiedział o skurcze nie mam się martwić bo z tym ułożeniem stacha przedwczesny poród nie wchodzi w grę wiec muszę z nimi "po prostu" żyć :/

U mnie mocz książkowy, co
I mi się rzadko zdarza przez nerki a teraz spoko, ale za 3tyg dopiero mam robić mocz i morfologie to wtedy zobaczymy czy coś się zmieniło czy nie.

Sylwi ja wysokiego ciśnienia nie mam mam "tylko" raz dziennie skoki ze mam sobie to moje 95/60 a tu nagle 140/90 i kit wie skąd to dziadostwo

Ja w pierwszej ciąży też miałam obrzęki, na nogi to tylko japonki wchodziły, nawet zastanawiałam się czy jeszcze kiedyś zobaczę swoje kostki. ale to było lato i upał więc inaczej.

Doggi ty po prostu jesteś po prostu niezwykła do kwadratu:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry