• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
A ja nie mam żadnych życzen jeśli chodzi o datę, już mi nawet rok obojetny chociaz wiadomo, że dla dziecka lepiej, jak ze stycznia...
No nic, zobaczę co lekarze na to wszystko, chyba nie pozostanie mi nic tylko zaufać i wytrzymać w tym stresie albo jeszcze opcja z tym zastepcą ordynatora...

Nie byłam na badaniach krwi, bo było za duzo ludzi, jutro kolejne podejscie...

21.1 to mój termin z pierwszego usg, z om 20.01...ale teraz zmienił się na 16.01 i tak ma zostać, bo to data kojarząca się samymi dobrymi rzeczami u mnie w rodzinie, za dużo żeby wymieniać m.in urodziny mojej siostry itp. Więc fajowo byłoby trafić:p
Z córą miałam na 14.06 (nasza rocznica ślubu), ale się troszkę pospieszyła:p

Ja mam na 21.01 termin i w sumie moglby być albo 14 to oba chlopaki mialyby 14-go urodziny tylko inne miesiące :) Dopiero do lekarza dotarlam przez korki. Kolejka oczywiscie wiec pewnie z 1,5 godz czekania...

Ja bym chciała wodnika, czyli po 21.01 żeby się urodził ale jak będzie kożiorożec to też ok ;-) Najważniejsze żeby zdrowy i kochany był

Jutro na 18:40 mamy 3D/4D podglądanko , więc trzymajcie kciuki żeby Tygrysio ładnie się pokazał :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry