• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Doggi w 3 tyg, sama nie wiem jak to sie dzieje bo z Jaskiem przydzwoniłam 18kg a teraz 9 wiec sama jestem w szoku.

Sylwi wazne ze poki co szyjka i krazek daja rade. Styczeń juz niedaleko, a przypomnij mi dlaczego masz miec cc?

Ja wlasnie caly czas nie wiem co z moim porodem czy cc bedzie drugie czy sn, gin powiedzial ze na razie nie bedzie decydowal bo nie wiadomo jak blizna i jak maly bedzie rosl.

Gosiane ja ostatnie 2 wizyty to za każdym razem 2,5 kg!!!! Ja chcę tak jak ty ;( łącznie ostatnio miałam 8 na plusie ale teraz tylko siedzę i jem wiec juz się boje co to będzie 4 grudnia na wizycie ;(

Famme niby lada moment, ale przez to leżenie to mi się wydaje wiecznością.

Gosiane, no właśnie, 1 kg w ile? Bo jak w miesiąc to chyba się głodzisz. Ja w 2 tygodnie 1 kg a i tak mocno uważam na to co jem.
Nie lubię siebie w ciąży:no:

Doggi no długo, ale może dlatego, że święta się trafiają po drodze, nie wiem, tak mówiła, a ja przyjęłam do wiadomości. Nie zależy mi, żeby wcześniej.

A cc, bo pierwsze miałam cc no wolę teraz też. Ze względów "psychicznych", albo "psychiatrycznych"

Ostatnia edycja:
Sylwi najważniejsze, że dobre wiadomości ;-) Więcej leżeć, to pewnie miała na myśli leżeć cały czas, ale fakt czy tak się da?

Ja znam przypadek kobiety, która w czasie ciąży przytyła 40 kg.. co dla mnie wydaje się być czymś kosmicznym i niewiarygodnym..

Sylwi najważniejsze, że wszystko jest dobrze :-)

Jenn ja w pierwszej przytyłam 30 kg.
Zaczynałam z 50, a skończyłam na 80.
Niestety nie zawsze mamy na to wpływ

Sylwi w 3 tyg, no sama nie wiem bo sie wcale nie ograniczam z jedzeniem i slodkim tez nie gardze hehe. Chyba przez tego mojego ruchliwego starszaka tak jakos mi nie przybywa tych kilosow. Poprzednio musialam troche lezec no i mialam czas sobie dogadzac a teraz jakas zalatana jestem.

jenn moja mama przytyla 32kg jak byla w ciazy z moja siostra, wygladala pod koniec strasznie.

Doggi ​ale u ciebie przeciez obrzeki robia swoje, sama pisalas ze napuchnieta jestes okropnie.

Gosiane a może to tusza a nie obrzęki ;)

Sylwi psychiatryczne, to mi się podoba :D gdyby ciąża trwała 10 miesięcy to ja bym w psychiatryku wylądowała na pewno :D

reklama
Ja juz coraz bardziej nastawiam się ba to cc, tak się chyba psychicznie oswajam, że czasem nie mam wpływu na pewne sprawy. I jutro kończę 32tc młody nadal siedzi jak siedział i nawet nie wykazuje chęci fiknięcia bo on tylko co jakiś czas rozprostowuje nóżki i rączki i cichosza. A czasu i miejsca coraz mniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry