• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Moj tata jest wodnik
Ciezki charakterek ;-)

Sylwi bedzie dobrze
Najwazniejsze by krazek trzymal

Jenn moja tesciowa w ciazy z Ł przytyla 30kg
Szla na porodowke wazac 100kg :-P mowi ze od 5miesiaca ledwo ruszyc sie mogla :-P

Goferek ja za to ani razu serducha nie sluchalam
Na kolejnej wizycie mam miec wymaz na paciorkowca

Doggi szacun dla kolezanki :-P

Aob a jakby tak konsultacja z innym ginem?

Ja z kolei wole mowic tesciowej ze dobrze sie czuje niz wysluchiwac lamentow w moja strone bo to ze beda mi panikowac nic mi nie da, a pomoc nie sa w stamie. Ł moze ogarnac a reszta co... sama musi minac ;-)

Gratki wizyt no i kciuki za dzisiejsze!

reklama
Agulqa zobacze co to bedzie na wynikach i wtedy moze do kogos sie wybiore a tymczasem mam taka swietna polozna ze szkoly rodzenia, ze ona mi doradza i kieruje.. choc tyle;-)

AOB - no co za larwa :confused2: ale coraz więcej lekarzy takich ... chociaż skoro chodzisz prywatnie to to jest nie do przyjęcia ! :baffled: ale wiem jak to jest dopiero jak się wyjdzie z gabinetu to się odzyskuje język ... :confused2:

aob moi znają moją sytuację, więc sami się przejmują i nikt na mnie krzywo nie patrzy jak marudzę, ale czasem widać, że to moje gadanie bywa męczące no bo ile można... czasem się nakręcę i panikuję, samą mnie to męczy ale co zrobię :-p

Gosiane, goferek, cieszę się, że u Was w porządku :tak:
Sylwi dasz radę z leżeniem, najważniejsze, że dzieciątko ma ten czas, by dorosnąć do odpowiedniego momentu ;-)
Aob, wiem, co czujesz, tak samo się czułam, jak mi insulinę przepisała diabetolog, moim zdaniem na wyrost. Teraz już ją biorę i nie myślę o tym, szkoda naszych nerwów...
Emilchen cały czas trzymam kciuki za Waszą dwójkę, jesteśmy już tak daleko i dotrwamy do końca :happy:
Jeszcze tylko troszkę dziewczyny i w jednej chwili zapomnimy o wszystkich problemach, które na ten moment nas trapią :tak:

Aob i słusznie niech franca nie myśli ze może być piz.dą!

Emilchen u nas nie ma ze boli i przez telefon nie podadzą i to jest lipa bo dla mnie np kit z tym ja mam blisko szpital ale i tak zawsze tesciowa dostarcza mi wyniki ale np przyjeżdżają ludzie z jakiś wioch dookoła zgc i nie dość że rano o 5 autobusem jada pobrać krew to następnego dnia znow muszą przyjechać po wyniki :/ bo tego samego dnia nie wydadzą! (ja to co innego bo tesciowa zawsze interweniuje jak coś)

Agulqa_b moja koleżanka, 158cm w kapeluszu całe życie 45kg drobinka po prostu, zaszła w ciążę i przytyła 35kg!!! I do tego trzymając dietę a nie szalała jak ja, sałatki, jedzenie na parze itp zero słodyczy i 35kg je.but ale przy samym porodzie 3/4 zeszło wiec to pewnie woda była. Ale jej nie poznałam jak ja widziałam miesiąc przed porodem!

Agulqa dobrze, ze tez Ci sie trafila pozdadna polozna, bo to podstawa;-) a nie taj jak dziewczyny tu pisza.. ceny za szkole masakra:szok: ja chodze na NFZ..

Emilchen nam nalezy sie marudzenie i o tym nie mysl, bo rodzinka da sobie rade:tak:

Doggi ja chyba nawet bardziej chcialabym miec dobre wyniki zeby pokazac jej, ze powinna bardziej interesowac sie pacjetkami.. no i tez iepotrzebnie nie chcialabym sie faszerowac chemia:baffled:

Unita ja jak juz zakupilam leki i trzymam diete to tak jak napisalam wyzej nie chce sie truc.. i bardzo tylko mnie denerwuje, ze ja chyba sama bede musiala robic badania zeby wiedziec czy cos pomagaja czy jest gorzej czy jak.. i to jest najgorsze..

Femme ja to zawsze tyle chce powiedziedziec, ze szok, ale ty razem bardzo mnie zaskoczyla i nie za bardzo dala mi dojsc do slowa do tego stopnia, ze nie powiedziala jak mam te tablety dawkowac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry