reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Ja luteine bralam do 32tc bo gin powiedzial ze potem i tak nie ma juz takiego dzialania. Magnez mam brac do 37tc.

Filipiamama super ze wsio OK i kciuki za poniedzialek!

Elutka wow wow wow jak to juz moze sie zacząc...aaaaaaa ale czas zlecial:)

Stokrotka pewnie ze tak! Pomiar zazwyczaj sie nie zgadza, nawet ten ze szpitala bo u mnie roznica byla az 600gram:)

Agulqa ja mialam sale jedynke. Komfort nie do opisania. M pracowal i byl dopiero wieczorami ale dla mnie mega spokoj. U kolezanki trojka dzieci w nocy plakaly na zmiane, ona sie budzila, jej bobas, a u mnie...mala i ja spalysmy razem na lozku kolo siebie:) Co 3godz.cycus...luz! Nie balam sie ze cos mi zginie (jak kolezance kilka nowych ciuszkow-swinstwo!) itp.

Ostatnia edycja:
reklama
Jenn to fajnie, ze ktg wyszlo ok i maly daje czadu, bo w koncu trening najwazniejszy:tak:

Stokrotka gratuluje!:-) dobrze, ze Cie biora do szpitala, bo jednak z blizniakami trzeba jeszcze ostrozniej:tak: moze w swieta bedziesz juz po;-) bo chyba cc robia z blizniakami szybciej nie??

Filipia no i super, ze takie dobre wiesci:tak:

Elutka no to faktycznie jedna noga jestes juz na porodowce;-) szwagierka teraz rodzila i do szpitala trafila ze skorczami i z rozwarciem tylko na 1,5 palca i po 10 godz urodzila;-)

LayDeek swietne wiadomosci:tak: a mala juz nie taka mala wcale:-)

reklama
Ale zauważcie dziewczyny ze te nasze styczniowe bobasy mimo różnych przeciwności uparcie siedzą w brzuchach :) jest 12.12 a tu wszystkie jeszcze w wersji 2Pac :) wyraźnie chcą być styczniowymi maluszkami ;)

Do góry