• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Doggi, ja nawet do "znajomych" często taka jestem, no ślepej furii dostaję, jak jadę autobusem, słuchawki w uszach i podbija do mnie laska albo koleś z podstawówki, z którym od podstawówki słowa nie zamieniłam i zaczyna gadkę... Byłabym zdolna do mordu w afekcie!

reklama
Nulini JA TEŻ!!! Myślałam, że jestem jakaś nienormalna. Całe szczęście ze nie tylko ja tak mam! Bo mój T np gdzieś idziemy i jakiś kolo go zaczepia, gadają żartują itp potem idziemy dalej i ja pytam "kto yo był?" a T "no właśnie nie wiem, ale się znamy najwidoczniej"!!!! Co ha id razu bym zapytała "kim jesteś??"

Elutka super ze na takiego gina trafilas
To ja pewnie tez moge w kazdej chwili zaczac z tym rozwarciem :-P

Kasiek no wlasnie... tyle ze te 300zl boli
Jz to w,ogole chyba udam glupia i nie wezme ciuszkow malemu, udam ze myslalam ze nke trzeba
Wkjrze sie jak zgina w szpitalu

Laydeek gratki

Doggi i niech sie trzymaja tego by byc styczniowymi ;-)

Kasiek kciuki za kolezanke

Ja eraz na ginekologii od raza do wieczora bylam sama
Bosko bylo
Potem dali ta dziwna laske... wole sama :-P

Ooo ja koncze w srode 37tc :-P

Dlatego jak do mnie jakies "stare znajomosci" podchodza to odwracam glowe w druga strone i udaje ze nie widzem:-P

Doggi, agulqa, ja właśnie często udaję, że kogoś nie widzę :-p Tych, z którymi chcę, to kontakt utrzymuję, a reszta może nie istnieć :-D Najgorzej jak się pracuje w kinie czy w sieciówce, ni ch.uja uniknąć takich wspaniałych spotkań :confused:

Sprite ja po przygodach na patologii tez mam kumpele. Jedna rodzi w grudniu, druga jak my w styczniu a trzecia w marcu:) Mamy non stop kontakt. Byly super luzackimi plotkarami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry