Noe wiem może głupio myśle bądź się mylę ale podczas badania prywatnie dopochwowo ginekolog wchodziła z tym sprzętem na prawdę głęboko aż bolało a tu sam początek nawet nie wiedziałam ze już jest tam… i może to miało wpływ ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie dziewczyny nic kompletnie nic nie powiedział. Nawet kiedy przepada termin porodu, nawet zdjęcia mi nie dał, nie założył karty porażka. Poprzednim razem chodziłam prywatnie i pełny wywiad był, dostałam skierowanie na prenatale, karty ciąży, jakie pęki moge brać, zdjęcia a tu zero
Ale na co miało wpływ? Trafiłaś do jakiegoś pseudo lekarzaNoe wiem może głupio myśle bądź się mylę ale podczas badania prywatnie dopochwowo ginekolog wchodziła z tym sprzętem na prawdę głęboko aż bolało a tu sam początek nawet nie wiedziałam ze już jest tam… i może to miało wpływ ?
No wiesz ze serduszka nie wykryło? Mam różne myśliAle na co miało wpływ? Trafiłaś do jakiegoś pseudo lekarza
Umów się dla świętego spokoju do innego lekarza, bo tak to bedziesz się zastanawiałam.Powiedział mi ze „wolniej niż powinno w tym okresie ciąży ale nie raz tak bywa”