reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózek rok po roku

Kitsune

Moderator
Hej, szukam sprawdzonego wózka rok po roku. Póki co mam na oku Cybex Gazelle S oraz ABC Design zoom 2.

Bardzo cenne będą dla mnie wszelkie opinie na temat tych wózków jak i polecenia innych ☺️ Bardziej celuję w coś typu "jedno za drugim", ale chętnie przyjrzę się też takim z siedziskami obok siebie 😉

reklama
Co prawda ja mam jedno dziecko, ale jak oddałam wozek na reklamację to dostałam zastępczy cybexa gazelle, amortyzacja strasza o ile w ogole mozna o takiej mówić, daszek w spacerowce byl bardzo krótki. Nie wiem czy ja po prostu dostałam jakis starszy model, ale jak dla mnie masakra.

Hej, szukam sprawdzonego wózka rok po roku. Póki co mam na oku Cybex Gazelle S oraz ABC Design zoom 2.

Bardzo cenne będą dla mnie wszelkie opinie na temat tych wózków jak i polecenia innych ☺️ Bardziej celuję w coś typu "jedno za drugim", ale chętnie przyjrzę się też takim z siedziskami obok siebie 😉
Polecam grupe Wozkowe porady na fb, duzo tam postow o podwojnych wozkach :) Ja po dodaniu tam postu jednak zrezygnowalam z podwojnego.

Do góry