Ewwson
Fanka BB :)
Thule ma też wózki terenowe w ofercie, najchętniej wybrałabym 3-kołowy podobny w budowie do Thule, ale 4-kołowy czołg też będzie ok.A Thule to nie jest wózek biegowy? Bo to chyba trochę inna konstrukcja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Thule ma też wózki terenowe w ofercie, najchętniej wybrałabym 3-kołowy podobny w budowie do Thule, ale 4-kołowy czołg też będzie ok.A Thule to nie jest wózek biegowy? Bo to chyba trochę inna konstrukcja
O, to nie wiedziałam. Ja kupowałam ten wozek w 2018 i jedyna rzecz, którą mógłby mieć lepszą to amortyzację. Ale to taki szczegół - w sensie jak szybko go prowadzisz, to amortyzacja w trudnym terenie jest średnia. Ale podobno w nowszych modelach jest lepsza. I umówmy się nie biegasz z dzieckiem po lesieThule ma też wózki terenowe w ofercie, najchętniej wybrałabym 3-kołowy podobny w budowie do Thule, ale 4-kołowy czołg też będzie ok.
@olka11135 testowałaś? Czy on się też nadaje na spacery po lesie?X-lander ma wózek do biegania i też jest całkiem spoko, ale nie wiem czy to już jest ten zakres cenowy.
Ciut droższy od x-landera, a tańszy niż thule jest też bumbleride indie
@olka11135 testowałaś? Czy on się też nadaje na spacery po lesie?
Dla mnie jedyna wada jest to że jest ciężki i spacerówki nie da się złożyć tak aby zajęła mało miejsca ale młoda ma wygodę. Drugi raz kupiłabym ten samX Lander x move ma dla mnie świetną spacerówkę. Dużą, nie kubełkową. Dziecko może spokojnie w niej spać. Nie jest to wozek bez wad - jest bardzo ciężki. Ma przednie kółka skrętne.