Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewciik ale ta spacerowka płaska nie jest tak zabudowana jak typowa gondolaU mnie ten sam problem! Mała skończyła 4 miesiące (tez kluskai zaczęla być ciekawa świata. I dokładnie tak jak piszesz, jadę na sygnale:/ buda opuszczona i na brzuszku nie daje rady bo i tak jej świat przysłania:/ wyjeżdżam tylko jak ma porę spania. Ale ja mam jedno dziecko wiec jestem w stanie sie do niej dostosować.
Co do spacerówki to nie mam pojęcia jak sie ma pozycja półleżące do rozwoju dzidziusia, jakby ktoś miał jakieś opinie to chętnie przeczytam.
Bo spacerówka całkiem na płasko to tak samo jak gondola wiec problem i tak bedzie. Nosidła moja nie lubi:/
Bujak jest od zera..Nie popadajmy w skrajności. Fotelik samochodowy jest po to by w razie wypadku uratować dziecku życie.
Jest niezbędny.
Z racji ze nie jesteśmy w stanie wyeliminować poruszania się autem trzeba ograniczyć wożenie dziecka do minimum a jeśli wyruszamy w dłuższa trasę robić odpowiednie przerwy.
Bujak również jest dopasowany do wieku dziecka No i co najważniejsze nie jeździ po kamieniach i wertepach [emoji6] taka ciekawostka