Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
milani... poczekaj...moze sie w koncu przekona do karocy...
fresh... moze chusta??? zawsze mozna miec chuste w wozku (do przykrycia dziecka się nada) a w razie czego zamotac sie i młodego..rece sa wtedy wolne...

. Ja wożę pod wózkiem nosidełko MT i tak jak piszesz w razie czego ręce wolne do pchania wózka. (tylko w tym nosidle też nie wytrzymuje za długo
) Ja już powoli poddaję partię wózkową. Chodzę tylko na 40 minut po osiedlowych sklepach głównymi ulicami. Jak w zegarku dłużej nie daje rady. W nosidle też 40 minut. Widocznie taki ma zegar bezruchowyhmmm..... Przeszło mi przez myśl takie rozwiazanie tylko nie wiem czy ja dam radę go jeszcze nosić w chuście??? rubi widze, że nasze dzieci to rówieśnicy. Nosisz swoją mała w chuście teraz??? dajesz radę?? nie jest ciężko??? tak sobie mysle, że chyba lzej, niż z dzieckiem na jednym ręku i wózkiem w drugiej![]()
nie wiedziałam że karta przewozową jest lato domu. Ja biorę ze sobą koc i szybko do celu na kocyk albo plac zabaw, reklamówka zabawek. Jadę tam gdzie dużo dzieci i psów i potem w krzyku ładuję młodego z powrotem ale do domu nie daleko![]()
i do parku czy placu zabaw mam jakies 20 min szybkim krokiem
takze jak juz jestem na miejscu to cala mokra i zdyszana;-) a pod blokiem owszem jest kawałek zieleni, który niestety pieski
sobie zarezerwowały na toalete
no i miedzy psimi kupami nie bede sie bawic z synkiem