_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
już przywróciłam temat,
później poszukam postów na zakupkach o wózkach i przeniosę tutaaj
a teraz lecę
później poszukam postów na zakupkach o wózkach i przeniosę tutaaj

a teraz lecę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak na chcinach Alan dostanie troche pieniazkow, to nawet jestem sklonna wydac ok 350 na wozek. Macie jakies pomysly? Teraz mam spacerowke od Roana, jest duza i ciezka(stelaz 10.5kg, siedzisko 4.5kg) wiec kazdy inny wozek ddo 10kg bedzie lzejszy. Narazie wpadly mi w oko wozki Graco nie Coneco. Cos o nich slyszalyscie?Mysle o zakupie nowej spacerowki.
Interesuje mnie aby byla lekka, siedzenie rozkladane jak najbardziej na lezaco, kola w miare duze i cena nie wiecej niz 250zl. Mozecie cos polecic?
hmmm ja słyszałam o gracco nie za pochlebne decyzjeJak na chcinach Alan dostanie troche pieniazkow, to nawet jestem sklonna wydac ok 350 na wozek. Macie jakies pomysly? Teraz mam spacerowke od Roana, jest duza i ciezka(stelaz 10.5kg, siedzisko 4.5kg) wiec kazdy inny wozek ddo 10kg bedzie lzejszy. Narazie wpadly mi w oko wozki Graco nie Coneco. Cos o nich slyszalyscie?
Typowa spacerowke, ale taka na codzien, czyli wygoda dla maluszka i dla mnie.(...) a ci chodzi chyba o taka typowa spacerowke ??? z tego co kojarze to kilolek ma fajna spacerówke
Now lasnie, ja nic nie slyszalam, bo wczesniej sie nie interesowalam. Zauwazylam u nas na osiedlu ze jest duzo coneco i graco, i na wyglad sa dosc laddne, ale nie wiem jak w uzytkowaniu.hmmm ja słyszałam o gracco nie za pochlebne decyzje
Myslalam o nowce, ale nad uzywana(a nie zuzytaroyanna - a chcesz nówke, czy używke?
(...)
Tez ja ogladalam wlasnie na allegro bo wpadla mi w oczy. Tylko moj maz juz ja neguje, ze raczka mu sie nie podoba...Ale musze ja zobaczyc na zywo w sklepie. Bo chce wozek uzywac na codzien.Nie wiem czy juz to pisalam, ja polecam spacerowke Coneco Flash, latwo sie ją prowadzi i łatwo unosi np jak chce sie wjechac pod kraweznik, nie jak w niektorych ze trzeba nogą sobie pomóc. Dla maluszka jest bardzo wygodna, sadzam w nim czesto Julka jak jestesmy na wyjazdach. Ja jestem bardzo zadowolona i nawet jak nam ukradli jedna spod drzwi to kupilismy identyczna.
Wiec moj A chce nasz wozek sprzedac, a zostawic ten po Julci. A ja sie waham
{Moj znak zodiaku to waga, wiec wszystko rozwazam i na powaznie ciagle nie moge sie na nic nigdy zdecydowac
} I nie wiem co robic, bo szkoda mi naszego wozka :-(Napisz mi prosze, czy jak ja prowadzicie to nie nadeptujecie na nia?Nie wiem czy juz to pisalam, ja polecam spacerowke Coneco Flash(...)
Dziunka, gdybym ja mieszkala w domu i miala garaz w zyciu bym nie sprzedawala mojego Roana, bo mam do niego sentyment. Ale wnoszenie go z dzieckiem(a dopoki dziecko samo nie chodzi to tak trzeba)nawet tylko po 8schodach wykancza mnie. Potem jeszcze widda, gdzie musze przytrzymywac drzwi, bo maja dokladnie taka szerokoosc jak wozek, a jak nie wsune ich rekami do konca to wozek nie chce wjechac, eh...A ja juz nie wiem co robic.
Chcialam zakupic lekka spacerowe i wozek sprzedac. Po przeprowadzce do domu z ogrodem i garazem, gdzie moge zostawiac wozek i nie musze go targac, zrezygnowalam. Poza tym wiekszosc czasu i tak w chuscie spedzamy, moj A tez chce abym go zamotala. Mam jeszcze spacerowke po Julci, o taka: Zobacz załącznik 243664 jest fajna, bo lekka, ale za to sztywna. I jakoś mam wrażenie, że przeżytek ;-)Wiec moj A chce nasz wozek sprzedac, a zostawic ten po Julci. A ja sie waham
{Moj znak zodiaku to waga, wiec wszystko rozwazam i na powaznie ciagle nie moge sie na nic nigdy zdecydowac
} I nie wiem co robic, bo szkoda mi naszego wozka :-(
Za sprzedaza przemawia to ze do naszego wozka w wersji spacerowej nie ma pokrowca na nozki. Ale juz znalazlam fajny śpiworek: Orlinkowo.com - Kolorowy Świat Dziecka: zupełnie inny sklep internetowy - Rożki, kocyki, śpiworki dla maluchów Są rewelacyjne-widziałam na żywo i oszalałam!!!!