Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja siostra ma coneco i niezbyt mi pasuje bo ma kubełkowe siedzisko i jak dziecko sie kladzie to nogi podnosi .. mi takie rozwiazanie nie odpowiadaDziewczyny chce kupic wozek spaceowy, koniecznie z mozliwoscia montowania siedziska przodem i tylem. Ogladalam quinny buzz i coneco v3 i spodobaly mi sie. Czy mozecie napisac opinie o tych wozkach?? Jestescie zadowolone??

HEY Kevinka
a wczoraj właśnie się zastanawiałm co z Tobą....![]()
moja już siedziała od dokłdnie paiętam bo po paszport jechaliśmy 8 kwietniaMilo
Ja narazie uzywam dalej glebokiego,moje dziecie jeszcze nie siedzi tak pewnie.Zreszta super czuje sie w glebokim bo lezy na brzuchu i wszystko widzi.On ciagle w tej pozycji,bawi sie,lezy spi wszystko na brzuchu.

tak to się opłaca, a powiedz mi bo ja też mam tako i jak prowadzę wózek to te porzednie kółka mi wibrują na boki,...Racja niewarto zmieniac.Ja zmienilam caly komplet i tez jest 3w1 ,dotego plus ze gangola z innej o wiele mniejszej spacerowki mi pasuje do fotelika.Rewelacja,marzylam o mura 4 juz od zawsze ale cena mnie odstraszala teraz udalo nam sie caly komplet wylicytowac na ebay za 300€ wiec nie jest tak tragicznie.A tako sprzedamy tu w niemczech mysle,ze mniej wiecej za tyle co nowy kupilismy bo stan jest idealny wogole niewidac oznak uzywania.A i te tako tu w niemczek stoja ponad 470€![]()