D
dziunka24.
Gość
Ja na szczęscie mam teraz garaż i na luzaku wyciagam wozek na dwor
ale wiem co to dzwiganie, jeszcze nie tak dawno ruszac sie nie moglam jak mi kregoslup strzelil...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a daj jakiegos linkaDla wnoszących dziewczyn polecam maclarena. Idąc na 4 piętro mam wrażenie że Marika jest cięższa niż wózek. Może dlatego że spacerówa złożona w jednym ręku, a Misia w drugim i ta pierwsza nie robi wygibasów i nie kręci sięNo i daje radę złożyć wózek mając dziecko na ręku, do tego nie wyjmując drobiazgów typu chusteczki i komórka z kieszonek na wóziu i kocykiem w koszu na zakupy.
na cene spojrzalam i odechcialo mi sieWzek parasolka - Maclaren Techno XT - Black - kolekcja 2007 - TANIE wzki Coneco Joker za 149 z .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy ja mam taki i w rzeczywistości wygląda lepiej niż na fotkach
Kasiu macalreny maja to do siebie ze sa strasznie drogie ale wiesz mozna upolowac jakas uzywke na allero podobno sa to niezniszczalne wozki:-)na cene spojrzalam i odechcialo mi sie![]()
Lagajka a mozesz jakies zdjecia wstawic swojej malej w tym wozku bo mowwiac szczerze tez zastanawiam sie nad maclarenem tez uzywanym ale nie wiem jaki model...No my dostaliśmy po córci znajomych, Jasia przejeździła w nim 3 lata i wózek jest w świetnym stanie, jedyne co to odblaski już trochę z przerwami i pewnie zagłówek kupimy nowy
a ni możesz wózka wysłać??Kilka mamy i wstawię popołudniu jak przejrzę. Popołudniu mogę zrobić jeszcze kilka jak się w nim śpi, Mariczce całkiem wygodnie. Jakbyście rozglądały się za używanym maclarenem zwróćcie uwagę na rączki - w części modeli po kilku latach zaczynają się kleić. Niby wymieniają je bezpłatnie... ale w Piekarach Śląskich. Moje niestety lekko sie kleją i szukam miękkich gumek-frotek![]()