Moja koleżanka użytkowała zooper 2 lata i jest z nigo bardzo zadowolona, coś tam pod koniec z amortyzatorem miała, ale oddała na gwarancję i teraz tym wózkiem jej siostra wozi dziecko, ogólnie dużo kobiet chwali sobie te wózeczki, mi też bardzo bardzo się podobają, ale drogie, bo na allegro od 700 zł nowe są
Ja myślę o Graco, ten mi się podoba, tylko nie wiem czy kupimy z zieloną budą czy granatową
Wózek Spacerowy GRACO MIRAGE PLUS 2010 3 GRATISY (1073316529) - Aukcje internetowe Allegro
ale to za jakieś 2 miesiące, bo Patryk ma miejsce w spacerówce od głębokiego, a najlepsze jest to, że tym naszym głębokim jeździł do zeszłego tygodnia i jeszcze miał luz w gondoli, bo ona jest na 83 cm, ale już jest od dawna taki ciekawski, że ciągle mi skakał w tym wózku i musiałam dać go do spacerówki.
Dam ogłoszenie, że sprzedam wózek i za tą kasę kupię spacerówkę, może uda mi się do września sprzedać

myślę, że wózek jest w ogóle nie zniszczony, ładny (mi się podoba), wygodny i bardzo zadbany, bo ja jestem pedantką to za 350 zł go sprzedam