Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekuje Mirelka za zdjecia... wygląda super a i kolorek fajny... jezeli mogłabym miec jeszcze prosbe to mozesz napisac mi oczywiscie jezeli to nie kłopot ile wózek(a raczej stelaż) ma długosci( chodzi mi o to czy wejdzie do bagażnika :-))

Dobrze wiedzieć, bo też zamierzam go kupić. Wczoraj w sklepie usłyszałam od sprzedawcy, że jak chcę to on mi może sprowadzić Jumpera, ale osobiście to go nie poleca, bo jest za wysoki. Ja nie wiem skąd ci sprzedawcy się biorą - przecież każdy wózek ma regulowaną rączkę, a jak wózek sam w sobie jest wyższy to nawet lepiej, bo nie trzeba się do niego mocno pochylać. Ka...M - wiesz coś może na temat kółek przednich w Jumperze? Podobno jest wersja z pompowanymi i większymi niż w standardzie, to prawda?a ja właśnie się z dobrego źródła dowiedziałam że mój TAKO Jumper X się naprawdę dobrze trzymają i dobrze się je prowadzi....
wwięc fajnie... same pozytywy.....
jeszcze 5 dni i wózeczek będzie już bardziej po mojej stronie niż po stronie sprzedawcy![]()
Dobrze wiedzieć, bo też zamierzam go kupić. Wczoraj w sklepie usłyszałam od sprzedawcy, że jak chcę to on mi może sprowadzić Jumpera, ale osobiście to go nie poleca, bo jest za wysoki. Ja nie wiem skąd ci sprzedawcy się biorą - przecież każdy wózek ma regulowaną rączkę, a jak wózek sam w sobie jest wyższy to nawet lepiej, bo nie trzeba się do niego mocno pochylać. Ka...M - wiesz coś może na temat kółek przednich w Jumperze? Podobno jest wersja z pompowanymi i większymi niż w standardzie, to prawda?
mi jak wozek przyslali to wsyztski czesci maja 30 kg razem
a ja będę miała do tego łóżeczko 15 kg... to dam za przesyłkę chyba ze 100e....