reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

a czy to jest jeden i ten sam wózek bo jednakowe

ANIASM nie wiem czy widziałaś że te chicco są również takie z pojedynczymi kółkami do mnie bardziej pojedyncze kółka przemawiają nie wiem czemu...

dziewczyny co do torb do wózków to ceny POWALAJĄCE

a powiedzcie mi czy przymierzałyście dzieciaki do zappa?? chciała bym wiedzieć w jakiej pozycji dziecko siedzi w półleżącej?? przynajniej tak to wygląda na zdjęciu...

reklama
Aga nie widziałam ,ale chyba poszukam , u mnie te wózki kosztują 2000nok czyli ok 1000zł więc chyba kupię w PL i albo mi go wyślą albo mi szwagierka w maju przywiezie
pola to mój Kuba jest na tym foto ;)

Ania tak wiem, ze Twoj Kuba (ten usmieszek na odleglosc zobacze heh:)) ale przejrzalam kilka stron tez i jest tez Marcel Mamy (jej avatarek:))

dziewczyny a nie wiecie może co to za wózek happy.jpg

już wiem:D:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a czy to jest jeden i ten sam wózek bo jednakowe

ANIASM nie wiem czy widziałaś że te chicco są również takie z pojedynczymi kółkami do mnie bardziej pojedyncze kółka przemawiają nie wiem czemu...

dziewczyny co do torb do wózków to ceny POWALAJĄCE

a powiedzcie mi czy przymierzałyście dzieciaki do zappa?? chciała bym wiedzieć w jakiej pozycji dziecko siedzi w półleżącej?? przynajniej tak to wygląda na zdjęciu...

przyjrzyj sie dokladnie one nie sa jednakowe ;p przede wszystkim różnica w pałąku, o jeden ma boki bardziej obudowane :)

jupiiii przyszła nasza nowiusieńka spacerówka ..... szybko dostarczyli, wczoraj kupiona a dzisiaj juz u nas :D No i zamiast spac to sie woziliśmy :D Marcel zmarnowany ale co tam :D zdjęcia Wam zaraz wkleje tylko je zmniejsze i zaglądnę do zupki ;p aha i musze Wam powiedziec ze z allegro razem z przesyłką wyszło nas 120 zł taniej niz ze sklepu na mieście .....:szok:. Szkoda tylko ze nie mozemy jej przetestowac przez tą jelitówke :(:( ale jak wszystko bedzie OK to w piątek pokusze sie o spacer :):) fotencje:

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 50
  • 2.jpg
    2.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 49
  • 1.jpg
    1.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Dokładnie!! miejsca jest duzo :):) siedzi rozwalony jak król a ja ciesze pyszczek bo w koncu swobodnie manewruje wózkiem do tego zakochana jestem w tym intensywnie turkusowym kolorze hehehehehe. Poza tym te koła nie sa takie małe i twarde.... wiec powinno byc OK. Aaaa i najlżejsza nie jest [z Marcelem na pokładzie] ale mnie o wage akurat nie chodziło . Wole juz o te 2 kg cięższą ale lepszą, stabilniejszą która nie wygląda jakby sie miała pod ciezarem dziecka poskładac :) grunt ze wygodna i skrętna ;p

reklama
Coneco fajne, tez mi wpadło w oko, ale niestety ta folia na podnóżku i już dziękuję. Latem dziecko z gołymi nóżkami siedzi w wózku, będą jej się przyklejać do folii. Zresztą odradzała mi też to babka w sklepie.
Ale wózek z wyglądu SUPER.

Do góry