reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ja "macałam" buzza" w Mothercare. W 2 sklepach z wózkami powiedzieli mi, że buzzy są za drogie i sprowadzają tylko na zamówienie.
Mi wystarczyło Mothercare.. to była miłość od pierwszego wejrzenia;-)

mów mi jeszcze!!!! a było kilka kolorków do obejrzenia, albo chociaż próbnik tapicerek? w którym mc byłaś?
no ja wiem własnie, że większość sklepów sprowadza tylko na zamóienie - na oficjalnej liście quinny jest mój znajomy sklep, w którym wiem, że nie można wózków obejrzeć, bo klienci wymacają, wytelepią, a i tak kupią przez internet :sorry:

reklama
Tako JUMPER X kolor UNIKAT - TURKUS + 3 Gratisy!! (736305314) - Aukcje internetowe Allegro
musisz tylko zadać pytanie sprzedającemu kiedyu będzie ten wózeczek...
on pojawia się raz na ok miesiąc:sorry: no ale mam nadzieję że zdążysz go kupić
Sprzedający jest miły i nawet kiedy już wystawili ten turkus z czarnym (o którym mnie poinformowali) to napisali mi również sami od siebie później kiedy będzie turkus z białym i kółkami:tak: więc wiedziąłam że mogę czekać dłużej:-D
już napisałam do gościa :-) czekam na odpowiedź :-)

już napisałam do gościa :-) czekam na odpowiedź :-)
to dobrze:tak: mam nadzieję że szybko odpisze i że wózeczek też będzie szybko:tak:
i można im na słowo uwierzyć.... tak jak mówią tak wystawiają....
mi powiedzieli że prawdopodobnie na początku września... i był...
a później napisali że ten 2 będzie w poniedziałek o tej i o tej g... i tak był wystawiony:-D

narazie napisali, że starają się sprowadzić wózek i być może jeszcze w tym miesiącu będzie :-)
póki co będą wystawiać ten turkusowo-czarny :-), ale taki to akurat mam w sklepie u siebie. zależy mi na tym drugim:-)

narazie napisali, że starają się sprowadzić wózek i być może jeszcze w tym miesiącu będzie :-)
póki co będą wystawiać ten turkusowo-czarny :-), ale taki to akurat mam w sklepie u siebie. zależy mi na tym drugim:-)
widzisz tak jak mówiłam:tak: wszystko powiedzą dokładnie....:-D
nie masz się co martwić.... miejmy tylko nadzieję że będzie on w tym miesiącu;-)

aaa i uważaj.... jak będziesz licytować to uważaj na nick"wagonik1" to on zagnał mnie do tak wysokiej kwoty :-pteż chyba mu zależy na tym kolorku

widzisz tak jak mówiłam:tak: wszystko powiedzą dokładnie....:-D
nie masz się co martwić.... miejmy tylko nadzieję że będzie on w tym miesiącu;-)

aaa i uważaj.... jak będziesz licytować to uważaj na nick"wagonik1" to on zagnał mnie do tak wysokiej kwoty :-pteż chyba mu zależy na tym kolorku
he he będę uważała :-) jeszcze wydrukuję sobie zdjęcie tego wózka i pojadę z nim do tego sklepu. może uda się im go sprowadzić? będę gadała tak konkretnie, dam zaliczkę, żeby mnie w konia już nie zrobili! może uda mi się zdobyć ten kolor :-)

Hej :)
Jeśli chodzi o wozek to stoi juz u mnie w domku piekny i wielki focus firmy nowalex. Wstepnie jestem bardzo zadowolona, ale okaze sie po porodzie ;-)
Moja mama kupiła dla synka Roan Marite i tez jest bardzo zadowolona. Zero zastrzezen.
Ale chyba z wozka nie skorzystam za duzo, bo przymierzam sie do kupienia chusty i mam zamiar sie motac od pierwszych dni mojej coreczki, zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

Hej :)
Jeśli chodzi o wozek to stoi juz u mnie w domku piekny i wielki focus firmy nowalex. Wstepnie jestem bardzo zadowolona, ale okaze sie po porodzie ;-)
Moja mama kupiła dla synka Roan Marite i tez jest bardzo zadowolona. Zero zastrzezen.
Ale chyba z wozka nie skorzystam za duzo, bo przymierzam sie do kupienia chusty i mam zamiar sie motac od pierwszych dni mojej coreczki, zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
Twoja mama też się spodziewa dzidzi?? czyżby córka i mama na jednej sali się spotkały?? czy coś źle zrozumiałam??

he he będę uważała :-) jeszcze wydrukuję sobie zdjęcie tego wózka i pojadę z nim do tego sklepu. może uda się im go sprowadzić? będę gadała tak konkretnie, dam zaliczkę, żeby mnie w konia już nie zrobili! może uda mi się zdobyć ten kolor :-)
hehe oki oki... i jak co to pisz jak przebieg zdobywania wózka:tak:
nasz będzie w ie już we wtorek:-D
to zobaczę wkońcu w realu czy też tak będzie mi się podobał:-p
ale wierzę że tak bo musi mi się podobać... haha

reklama
niunians moja mama urodzila w kwietniu 2009 :) slicznego chlopczyka po 17 latach, i tym sposobem zaskoczyla wszystkich i siebie najbardziej :D a mi sprawila trzeciego mlodszego brata :)

Do góry