niestety matrixa nie widziałam, bo mi powiedzieli, że nie ma możliwości obejrzenia wózka przed zakupemgawit jeżeli widziałąs wózek Matrix na żywo to prosze o opinie....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety matrixa nie widziałam, bo mi powiedzieli, że nie ma możliwości obejrzenia wózka przed zakupemgawit jeżeli widziałąs wózek Matrix na żywo to prosze o opinie....
a ja się naczytałam forum, i zamiast się cieszyć że koleżanka chce mi pożyczyć wózek, zaczęłam kombinować... no i strasznie mi się spodobał quinny buzz :-( i teraz kombinuję, jak go tanio nabyć![]()
gie-oska bez napinania się 1200 zł mogę wydać.. włąśnie na allegro szukam, jak w jakimś amoku jestem, no po prostu muszę go mieć :-) tak bardzo musiałam mieć też stół bilardowy i.. mam !!! czyli z buzzem też mi się udakomisy mówisz.. nigdy nie widziałam żadnego komisu, muszę poszukać!... dzięki za inspiracje :-)
mi się podoba bronze reflection, ale nie widziałam na żywo niestety
Tanio chyba może wyjść kupowanie nie kompletu, tylko po kawałku - spacerówka na stelażu, gondolka i fotelik osobno... co o tym myślisz? jakie jest ryzyko, że gondolka i fotelik nie będą pasować do stelaża?