reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Agissa, nic z tego.. Szelki wyciągnęłam (otwór na plecach fotelika), ale one przechodzą przez fotelik jeszcze raz, pomiędzy nóżkami,jest tam przycisk dzięki, któremu można regulować długość szelek, dziura, w której się one poruszają jest tak mała, że nie przejdą zatrzaski szelek:zawstydzona/y: Chyba, że to się jakoś rozbiera??
Apropos torby na quinny, ta z miejscem na butelki jest brrrr... i droga jak na takie badziewie..mała.

Ja kupiłam fotelik x-car od babki co rozcieła dziurę bo też twierdziła, że nie da się ściągnąć. Jak do nas doszedł to mój mąz w 5 min. rozgryzł jak się ściąga ten pokrowiec. Otóż nie wyjmuje się tego zapięcia lecz od drugiej strony jest taka klamra blokująca i po jej ustawieniu w pionie wychodzi przez otwór. Trochę namieszałam ale mam nadzieję, że coś z tego zrozumiesz. Może u Ciebie jest podobnie

reklama
a ja się naczytałam forum, i zamiast się cieszyć że koleżanka chce mi pożyczyć wózek, zaczęłam kombinować... no i strasznie mi się spodobał quinny buzz :-( i teraz kombinuję, jak go tanio nabyć :eek:

No to witamy w klubie buzzowiczek :-) a najtaniej to uzywany na allegro. Ja kupilam caly zestaw spacerowke godnole i dodatki za 1200zl z przesylka stan IDEALNY!!! wozeczek po serwisie, wszystkie nowe kolka, raczki i materialy wyprane. Kolor- limonka :tak:
Powodzenia ;-)

ja nadal obstaje przy jednym
NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (689092059) - Aukcje internetowe Allegro

choć wkurzyłam sie bo jak mój R dzwonił ostatnio do tej babki to powiedziała ze mozemy przyjechac zobaczyc-ale nie umawialiśmy sie na konkretny termin... teraz znawu zadzwonił i odebrał jej mąz i powiedział ze oni nie pokazuja wózków w domu(a wiem ze tak bo tam je szyja), dopiero jak R wytłumaczył mu że rozmawiał z żona i ona się zgodziła to inaczej rozmawiał... no ale i tak nie widzieliśmy bo byli akurat w górach wiec mamy zadzwonic pod koniec tygodnia....

ja nadal obstaje przy jednym
NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (689092059) - Aukcje internetowe Allegro

choć wkurzyłam sie bo jak mój R dzwonił ostatnio do tej babki to powiedziała ze mozemy przyjechac zobaczyc-ale nie umawialiśmy sie na konkretny termin... teraz znawu zadzwonił i odebrał jej mąz i powiedział ze oni nie pokazuja wózków w domu(a wiem ze tak bo tam je szyja), dopiero jak R wytłumaczył mu że rozmawiał z żona i ona się zgodziła to inaczej rozmawiał... no ale i tak nie widzieliśmy bo byli akurat w górach wiec mamy zadzwonic pod koniec tygodnia....
właśnie o nim wyżej pisałam z gawit...
jaki kolorek wybrałas??
bo mnie się podoba fiolet i bordo, cappucino w koła no i pistacja jako trzeci :-D

ja nie widziałam żadnego wózka na żywo.....:no:nawet mojego

ale wiem że gawit jest na niego chętna więc ona może już go sprawdzała w sklepie...
ale nie jestem pewna

Ostatnia edycja:
Ja poluje na allegro na Roan Marite, kolor właściwie juz nie ma znaczenia, mam być w stanie bdb i z wysyłką:)Strasznie podobają mi sie te wózki.Super stabilne i eleganckie:)
roan-marita-wielofunkcyj_82.jpg

Ja poluje na allegro na Roan Marite, kolor właściwie juz nie ma znaczenia, mam być w stanie bdb i z wysyłką:)Strasznie podobają mi sie te wózki.Super stabilne i eleganckie:)
roan-marita-wielofunkcyj_82.jpg
Podpisuje sie pod tym :)
Tak jak pisalam wczesniej, ja mam Roan ale Kortina. Malyi szczegolami sie roznia. Jestem zadowolona. I sa klasyczne a gondole duuuuze:)

reklama
łądniutki ten wózeczek, ładna gondola i ma zgrabną torbę...
ale jakoś ten koszyk na dole do mnie nie przemawia....
oczywiście bez obrazy , bo kazdy ma swój gust:tak:
dla mnie dół musiałby nieco inaczej wyglądać;-)
a ile kosztuje ten Twój wózeczek??

Do góry