reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ka..M'cia wystawili turkusowe tako :-) teraz obserwuję, chociaz aukcja kończy się dopiero w nastęną niedzielę, ale może i lepiej, bo w czwartek jadę do producenta tako to zobaczę, może będzie turkusowy :-)

reklama
Ka.M`cia posylam linka gdzie kupilam wozek, z tym ze jak wejdziesz na ta strone to musisz zjechac na sam dol i tam sa kolorki wozkow. Ja mam Cargo Kaki, w rzeczywistosci wpada pod taki zloto - zgnito zielony. Na zdjeciach wydaje sie byc bezowo - brazowy. Torbe i parasolke tez kupilam tez od nich w tym samym kolorku. Pozostaje tylko mi dokupic jakis ladny kocyk, spiworek albo posciel. A no i poslij twoj wozeczek, jaki model i kolorek???
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=984

Ostatnia edycja:
hej, mam pytanie dotyczące buzza - czy on ma ustawienie "siedzące"? Pani w sklepie, jak mi prezentowała, to maksymalnie "siedzące" było tak naprawde półleżące.. Może Pani nie umiała? jak jest u Was?
Pytanie dodatkowe - czy któraś z Was ma leżaczek Bright starts ze zwierzaczkami? czy ma ustawienie siedzące, tak żeby sie dało pierwsze zupki podać?

Iza, spacerówka ma ustawienie siedząc. Nie ma za to leżąc na płasko. Jak przechylasz siedzisko to nóżki dziecka idą do góry. U mnie wygląda to tak.

Załączniki

• buzzspacer.jpg
    buzzspacer.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 58
Ka.M`cia posylam linka gdzie kupilam wozek, z tym ze jak wejdziesz na ta strone to musisz zjechac na sam dol i tam sa kolorki wozkow. Ja mam Cargo Kaki, w rzeczywistosci wpada pod taki zloto - zgnito zielony. Na zdjeciach wydaje sie byc bezowo - brazowy. Torbe i parasolke tez kupilam tez od nich w tym samym kolorku. Pozostaje tylko mi dokupic jakis ladny kocyk, spiworek albo posciel. A no i poslij twoj wozeczek, jaki model i kolorek???
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=984

Kinga na zdjeciu ten kolor nie wyglada zle:-)musialabys zrobic nam realne zdjecie...

Iza, spacerówka ma ustawienie siedząc. Nie ma za to leżąc na płasko. Jak przechylasz siedzisko to nóżki dziecka idą do góry. U mnie wygląda to tak.

hmm.. ta co ja oglądałąm w sklepie trochę inaczej wyglądała... a możesz wrzucic zdjęcie jak to jest najbardziej "leżąc"?
a widziałyście może na żywo kolor sulphur? jest taki na allegro... się zastanawiam czy nie nazbyt żarówiasty..

Kingula82 - widzę że doceniłyśmy te same zalety Urban Ridera, i jak dla mnie też tapicerka typu Cargo jest najładniejsza. Ja wybralam kolor Cargo Lace Green tylko fotelik kupiłam maxi cosi zamiast mutsy bo jest dużo lżejszy.

hmm.. ta co ja oglądałąm w sklepie trochę inaczej wyglądała... a możesz wrzucic zdjęcie jak to jest najbardziej "leżąc"?
a widziałyście może na żywo kolor sulphur? jest taki na allegro... się zastanawiam czy nie nazbyt żarówiasty..

kolorek sulphur ma Klaudzia i Anja wiec moze one wstawia Ci zdjecia:-)ja widzialam go na zywo i nie jest zarowniasty:-)ladny jest:-)ale juz chyba nowych z tym kolorkiem nie ma..no chyba ze Tobie uwalo sie namierzyc taka nowke??pochal sie:-)i czyzbys na buzza jednak sie zdecydowala??

reklama

Iza tak jak pisala Gosia ja i Anja mamy buzza sulphur. Moim zdaniem jest PRZESLICZNY i dawno nie widzialam tak ladnego kolorku hehe. Jest ostry ale nie razi w oczy. Pozatym ma 2 odcienie zielonego, jeden to limonka a drugi to spokojna zielen., z czego gondola jest prawie cala w tym spokojnym zielonym, a spacerowka w wewnatrz ma limonke (tam gdzie siedzi dzidzia) a na zewnatrz ten spokojniejszy zielen wiec praktycznie widac czesciej ten spokojniejszy odcien.

jezeli chodzi o ustawienia siedziska w buzzie to postaram sie zrobic dzis fotki i wkleje Ci tutaj. a pozycja lezaca jest faktycznie lezaca tylko nie da sie dac podnozkow w dol czyli dzidzia ma tak jakby nozki w gorze ale nie sprawia to zadnego klopotu bo wozeczek jest tak wyprofilowany ze dzidzi napewno bedzie wygodnie :tak::-) ale tez wkleje zdjecia pozniej :)

Do góry