reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Sylaba - pokaz jaki to ten twoj kolorek, moze moglabys zrobic zdjecie, albo poslac linka. Ja kupilam foteli samochodowy ten z mutsy, bo ma regulowane oparcie, i mozna go praktycznie polozyc nawet calkowicei na lezaco. Ale z nowu tez bardziej mi sie z wygladu podobal ten co ty kupilas. Tak to jest jak trzeba wybierac ... albo rybki albo akwarium

Gie-oska wklejam real foto :o)
Kingula, ten kolor jest super !! Będzie pięknie wyglądał na tle fiordów :rofl: Mój J. się uparł na pomarańczowy (tyle, że 4 rider) ale trafiła się okazja na rdzawy więc też nie mamy wymarzonej tapicerki :-)

reklama
Ciekawe czy więcej Listopadówek jest fankami Quinny czy Mutsy ? Bo wydaje mi się, że te 2 wózki prowadzą w rankingu popularności. :-D:-D:-D Zapomniałam o X-landerze jeszcze !!

Ciekawe czy więcej Listopadówek jest fankami Quinny czy Mutsy ? Bo wydaje mi się, że te 2 wózki prowadzą w rankingu popularności. :-D:-D:-D Zapomniałam o X-landerze jeszcze !!

Mój J. się uparł na pomarańczowy (tyle, że 4 rider) ale trafiła się okazja na rdzawy więc też nie mamy wymarzonej tapicerki :biggrin2:

mutsy też jest super!! nie powiem, też obserwuję kilka egzemplarzy na allegro, w sklepie widziałam, fajny jest, a urzeka mnie jego tylna skretna oś :-D i to, że umie jeścić po schodach :tak:

a mój mąż jak go pytam o zdanie w sprawie wózka, to ma tylko jeden wymog - żeby nie był za drogi. I jak daję mu jakiś wybor, to on zawsze mówi, że wybiera najtańszy :-( jak ze wszystkim, eh

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny... to mnie troche podbudowalyscie :-p A wsumie to chyba bedzie najwazniejsza wygoda w prowadzeniu dla mamy i wygoda dla dziecka, a nie kolor. To tak jak z samochodami :cool:

Dzieki dziewczyny... to mnie troche podbudowalyscie :-p A wsumie to chyba bedzie najwazniejsza wygoda w prowadzeniu dla mamy i wygoda dla dziecka, a nie kolor. To tak jak z samochodami :cool:
dokładnie,... jeszcze będziesz szczęśliwa że taki własnie kupiłaś...
zobaczysz...
tylko kwestia nastawienia i przyzwyczajenia....:tak:

Ja osobiście jestem zwolenniczką Mutsy ze względu na te tylne ruchome kółka, myślałam że taki właśnie wózeczek zakupie dla córeczki. jednak jak zobaczyłam X-landera XA w błękicie na początku ciąży to nie mogłam sobie go wybić z głowy. Jak to już wcześniej mówiłyście - miłośc od pierwszego wejrzenia! Na nic się zdały tłumaczenia że mutsy fajniejszy, no i błękit raczej bardziej dla chłopca.Tak więc mutsy przegrał z X-landerem u mnie zdecydowanie. Od wczoraj mam go w domku i jestem przeszczęśliwa! Choc troszkę ciężki się okazuje no bo kółka ma pompowane... no ale cóż nie ma rzeczy idealnych....:-)

reklama

Załączniki

• DSC02369.jpg
    DSC02369.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC02374.jpg
    DSC02374.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 56
Do góry