Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo widze ze i do nas trafilas:-)fajnie:-)Aga kupilas w koncu tego buzza??ale masz pięknie urządzony pokój dla dzieciaczkaja witałam się już na forum ale na wątku wagowym a czytam was regularnie od jakiegoś miesiąca też ma termin na listopad i te jestem buzzo maniaczką
pozdrawiam
niestety ... adnotacja nas samym zdjęciem jest jednoznacznanapisali że "wózek sprzedany".. aukcja miała skończyć się jutro dopiero...
nie dobijam nie martw sie pewnie trafi sie jeszcze okazja tylko czekaj i nie złość sie bedzie dobrze :-)
:-)klaudzia super yen wóżek a kolorek tez niczego sobie....
Helena, nie dobijaj mnie:-)
:-)Iza nie denerwuj sie... bede obserwowac allegro dla Ciebie i dam znac jak tylko cos zobacze:-)

eh, ja siedzę na allegro cały czas i skanuję, skanuję..... nawet przez chwilę mi przeszło przez myśl, żeby odwołać wizytę u gina.. ale zabiorę ze sobą laptopa i internet i po drodze będę sprawdzać...
strasznie się napaliłam, a to takie miłe uczucie po ostatnich dołach![]()
ja juz wszystko mam i teraz sie nudze...
i zastanawiam co by jeszcze dokupic heheoj nie zauważyłam tego....niestety ... adnotacja nas samym zdjęciem jest jednoznacznanapisali że "wózek sprzedany".. aukcja miała skończyć się jutro dopiero...
oj nie zauważyłam tego....![]()
ale mam nadzieję że jeszcze jeden się pojawi....![]()
i że będziesz mogła sobie go kupić....
nie pozostaje nic innego tylko trzymać kciuki i obserwować aukcje;-)
tylko że zauważyłam że zdjęcie gondoli jest takie samo jak było zamieszczone w innej aukcji... a dokładnie TO SAMO. Sprzedawca poproszony o przesłanie większej ilości zdjęć, napisał że w tej chwili nie może...
Pomyśleć, że mam męża z internetu, a z wózkiem z internetu taki problem