Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ka.M`cia posylam linka gdzie kupilam wozek, z tym ze jak wejdziesz na ta strone to musisz zjechac na sam dol i tam sa kolorki wozkow. Ja mam Cargo Kaki, w rzeczywistosci wpada pod taki zloto - zgnito zielony. Na zdjeciach wydaje sie byc bezowo - brazowy. Torbe i parasolke tez kupilam tez od nich w tym samym kolorku. Pozostaje tylko mi dokupic jakis ladny kocyk, spiworek albo posciel. A no i poslij twoj wozeczek, jaki model i kolorek???
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=984
![]()
Iza, spacerówka ma ustawienie siedząc. Nie ma za to leżąc na płasko. Jak przechylasz siedzisko to nóżki dziecka idą do góry. U mnie wygląda to tak.
hmm.. ta co ja oglądałąm w sklepie trochę inaczej wyglądała... a możesz wrzucic zdjęcie jak to jest najbardziej "leżąc"?
a widziałyście może na żywo kolor sulphur? jest taki na allegro... się zastanawiam czy nie nazbyt żarówiasty..
hmm.. ta co ja oglądałąm w sklepie trochę inaczej wyglądała... a możesz wrzucic zdjęcie jak to jest najbardziej "leżąc"?
a widziałyście może na żywo kolor sulphur? jest taki na allegro... się zastanawiam czy nie nazbyt żarówiasty..
:-) ale tez wkleje zdjecia pozniej