reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Więc dziś nadejszła wiekopomna chwiła! Odbyłam pełnometrażowy spacer całą rodzinką :-D Pogoda była cudowna, a buzz... każdy kto zobaczyłby moją rodzinkę, jak każdy chciał powozić, od razu odgadłby, ze buzz jest czarodziejski :-D prowadzi się jak marzenie! Dzieciaki radziły sobie z każdą trasą, skręcanie jedną ręką to żaden wyczyn, wniesienie wóżka z pasażerka na trzecie piętro nie było dla naszego Tatusia żadnym obciążeniem (no silny jest, ale wózeczek też stosunkowo lekki)
W każdym razie - buzz sprawdził się doskonale! z niecierpliwością czekam na kolejny spacer! Oby jutr było pogodnie znowu :-D:-D

reklama
Więc dziś nadejszła wiekopomna chwiła! Odbyłam pełnometrażowy spacer całą rodzinką :-D Pogoda była cudowna, a buzz... każdy kto zobaczyłby moją rodzinkę, jak każdy chciał powozić, od razu odgadłby, ze buzz jest czarodziejski :-D prowadzi się jak marzenie! Dzieciaki radziły sobie z każdą trasą, skręcanie jedną ręką to żaden wyczyn, wniesienie wóżka z pasażerka na trzecie piętro nie było dla naszego Tatusia żadnym obciążeniem (no silny jest, ale wózeczek też stosunkowo lekki)
W każdym razie - buzz sprawdził się doskonale! z niecierpliwością czekam na kolejny spacer! Oby jutr było pogodnie znowu :-D:-D

no i bardzo mi sie podoba to co napisalas:-)ja tez juz sie nie moge doczekac spacerkow...ale narazie tylko moeg pomazyc:-(

to ja się pochwalę zdjęciem ze spacerku. Generalnie budzimy sensację na osiedlu naszym pojazdem.

Załączniki

• IMGP9231.jpg
    IMGP9231.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 110
  • IMGP9234.jpg
    IMGP9234.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 96
no i bardzo mi sie podoba to co napisalas:-)ja tez juz sie nie moge doczekac spacerkow...ale narazie tylko moeg pomazyc:-(

Ja tez jeszcze marze o spacerkach i ostatnio stwierdzilam, ze jakas lale od Luli pozycze, wsadze w wozek i wyjde na spacer :-D bo normalnie nie moge jak on sobie stoi biedny i samotny w garderobie przykryty przescieradlem :-(;-)
A do tego odkrylam, ze ta moja mala mysz (czyt.Julka) zrobila sobie skrytke w koszu pod wozkiem :szok: i co znalazlam? sznurek, guzik, miara krawiecka i pluszowa kartka w ksztalcie serca :eek:

Kilolku ale Ty masz slodki ciezar do pchania :tak::-D

Kilolku ale Ty masz slodki ciezar do pchania :tak::-D

kilolek no nie dziwie się że wzbudzasz sensacje :)) bo to duży wózek jak dla bliżniaków :))
:tak:a największa jest sensacja jak chcę podjechac pod krawężnik, bo nie mam sły tak nacisnąć na rączkę by podniosły się pzednie koła, więc musze podskoczyć i przewiesić się całym ciężarem ciała przez rączkę :-D:-D:-D

kilolek ślicznie się prezentujecie na spacerku....

Iza super że wszystkim odpowiada wózeczek:tak:

a ja nie mogę się doczekać kiedy to ja wyjdę na pierwszy spacerek z moim turkusikiem:-D:-D

reklama
Do góry