reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

ohh a ja się morduję z moim wielgaśnym graco. Już w zeszłym miesiąu nie było leko a teraz jak mam go pchać przez zaspy (razem z chlopakami to 32 kilo) to mnie szlak trafia. Mam zakwasy na całych plecach i nogach, no i nawet na tyłku :eek: szkoda, ze brzuchem sie wózka nie pcha ;-)

A sama zakochałam się w buzzie IzyBK mimo, ze widziałam sam stelaż z nosidełkiem. Nawet stelaż mi sie podoba :-)

reklama
ohh a ja się morduję z moim wielgaśnym graco. Już w zeszłym miesiąu nie było leko a teraz jak mam go pchać przez zaspy (razem z chlopakami to 32 kilo) to mnie szlak trafia. Mam zakwasy na całych plecach i nogach, no i nawet na tyłku :eek: szkoda, ze brzuchem sie wózka nie pcha ;-)

A sama zakochałam się w buzzie IzyBK mimo, ze widziałam sam stelaż z nosidełkiem. Nawet stelaż mi sie podoba :-)

A nie ma jakis lzejszych podwojnych wozkow?

WItajcie :)
Jestem przyszla mama marcowa i juz obecna mama pazdziernikowa 2008 w związku z czym mam pytanie do Pani ponizej

to ja się pochwalę zdjęciem ze spacerku. Generalnie budzimy sensację na osiedlu naszym pojazdem.

otóz moj mlodszy syn gdy urodzi sie Jego braciszek bedzie mial rok i 5 miesiecy, i widze ze ma pani bardzo ladny wozeczek i ja wlasnie chcialam kupic podobny niewiem czy Pani ma taki sam - Graco stadium duo i wlasnie chcialam zapytac jak sie prowadzi jakie sa kola i czy daja rade....bo nie sadze zeby dziecko w tym wieku poszlo gdzies dalej samo

A nie ma jakis lzejszych podwojnych wozkow?
haha tez jest najlżejszy!! po prostu mooi chłopy razem ważą 20 kg (15 i 5) a do tego wózek 12.

WItajcie :)
Jestem przyszla mama marcowa i juz obecna mama pazdziernikowa 2008 w związku z czym mam pytanie do Pani ponizej

otóz moj mlodszy syn gdy urodzi sie Jego braciszek bedzie mial rok i 5 miesiecy, i widze ze ma pani bardzo ladny wozeczek i ja wlasnie chcialam kupic podobny niewiem czy Pani ma taki sam - Graco stadium duo i wlasnie chcialam zapytac jak sie prowadzi jakie sa kola i czy daja rade....bo nie sadze zeby dziecko w tym wieku poszlo gdzies dalej samo
witam! owszem Graco stadium duo. Jak na takiego olbrzyma prowadzi się dobrze. Jest bardzo skrętny, ma duze koła, tylko rączkę ma dość krótką przez co trochę ciężko jest go podnieść pod krawężnik - ja musze ttrochę podskoczyć i całym ciałem oprzeć się o tą rączkę. Ale oglądalam w sklepie graco quatro duo i samego, pustego, bez dzieci nie mogłam podnieść żeby pod coś podjechać.
No i razem z dziećmi robi się ciężki niestety. Na dobrej nawierzchni nie stanowi to żadnego problemu, ale po wertepach już robi się ciężko, a zaspy śnieżne to istny koszmar. Ale to już nie wina wózka tylko wagi dzieci, bo sam wózek wazy niecałe 12 kg.

A ja tam sie ciesze z mojego BUZZA przeogromnie!!! :-D:-D:-D Nigdy nie zrobilam tak trafnego zakupu. Zwinny, lekki, maly ale pojemny, pelno opcji, prezentuje sie bosko no i Oli zadowolony jak najbardziej. :tak::tak:
ja tez z BUZZA jestem mega zadowolona!rewelacyjnie sie prowadzi nawet jedna reka,maly,zwinny:-D
ja też jestem zachwycona buzzem jest mega zwrotny faktycznie można go jednym paluszkiem prowadzić:-):-):-):-) co prawda ciężko mi się go na 2 piętro wnosi ale jego wygląd mi wszystko rekompensuje:-):-):-) i bym go na nic nie zamieniła:-):-):-):-) a tak pozatym to u nas tylko ja mam taki wozio więc ... mi się napewno nie opatrzy:-):-):-):-)

Szkoda, że buzzów dwuosobowych nie robią ;-) a mogliby - wersja piętrowa pozwoliłaby na utrzymanie ciekawej konstrukcji stelaża :-D
a te zakwasy na tyłku to akurat super :tak: Twój powóz Ci dodatkowy fitness funduje :-D

Szkoda, że buzzów dwuosobowych nie robią ;-) a mogliby - wersja piętrowa pozwoliłaby na utrzymanie ciekawej konstrukcji stelaża :-D
a te zakwasy na tyłku to akurat super :tak: Twój powóz Ci dodatkowy fitness funduje :-D

Iza przylaczam sie do Twojego komentarza :tak::tak: Dlatego ja z drugim dzieckiem poczekam az wyjdzie podwojny buzz albo Oli bedzie na tyle duzy zeby oddac mam nadzieje przyszlej siostrzyczce wozio :-D:-D

haha tez jest najlżejszy!! po prostu mooi chłopy razem ważą 20 kg (15 i 5) a do tego wózek 12.

witam! owszem Graco stadium duo. Jak na takiego olbrzyma prowadzi się dobrze. Jest bardzo skrętny, ma duze koła, tylko rączkę ma dość krótką przez co trochę ciężko jest go podnieść pod krawężnik - ja musze ttrochę podskoczyć i całym ciałem oprzeć się o tą rączkę. Ale oglądalam w sklepie graco quatro duo i samego, pustego, bez dzieci nie mogłam podnieść żeby pod coś podjechać.
No i razem z dziećmi robi się ciężki niestety. Na dobrej nawierzchni nie stanowi to żadnego problemu, ale po wertepach już robi się ciężko, a zaspy śnieżne to istny koszmar. Ale to już nie wina wózka tylko wagi dzieci, bo sam wózek wazy niecałe 12 kg.
dziękuje bardzo :) No moj starszy poki co narazie wazy 12 kg za 3 miesiace moze bedzie z 14 wiec nie taki ciezki oczywiscie w poroznawniu do 20 to duza roznica...Jeszcze raz dziękuje za podpowiedź:-D:)

ja też chciałam pochwalić się że z wózeczka jestem strasznie zadowolona:-D
nieźle się prowadzi....:-)
a Irolom się tak podoba że każdy się ogląda...
w sumie to nie wiem czy za wózkiem czy za Vicky hehe:-p

miałam sytuację że wyjęłam małą z wózka w dziecięcym sklepie i D ze m,ną podszedł do regału coś obejrzeć a wózek stał z boku i jakaś kobieta w ciąży
oglądała wózki i złapała za nasz i mówiła do męża że ten chce , a my odchodzxiliśmy i się zdziwiła że zabraliśmy jej zakup :-D:-D:-D

reklama
Mysle o zakupie nowej spacerowki.
Interesuje mnie aby byla lekka, siedzenie rozkladane jak najbardziej na lezaco, kola w miare duze i cena nie wiecej niz 250zl. Mozecie cos polecic?

Do góry