D
dziunka24.
Gość
Ja na szczęscie mam teraz garaż i na luzaku wyciagam wozek na dwor
ale wiem co to dzwiganie, jeszcze nie tak dawno ruszac sie nie moglam jak mi kregoslup strzelil...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a daj jakiegos linkaDla wnoszących dziewczyn polecam maclarena. Idąc na 4 piętro mam wrażenie że Marika jest cięższa niż wózek. Może dlatego że spacerówa złożona w jednym ręku, a Misia w drugim i ta pierwsza nie robi wygibasów i nie kręci sięNo i daje radę złożyć wózek mając dziecko na ręku, do tego nie wyjmując drobiazgów typu chusteczki i komórka z kieszonek na wóziu i kocykiem w koszu na zakupy.
na cene spojrzalam i odechcialo mi sieWzek parasolka - Maclaren Techno XT - Black - kolekcja 2007 - TANIE wzki Coneco Joker za 149 z .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy ja mam taki i w rzeczywistości wygląda lepiej niż na fotkach
Kasiu macalreny maja to do siebie ze sa strasznie drogie ale wiesz mozna upolowac jakas uzywke na allero podobno sa to niezniszczalne wozki:-)na cene spojrzalam i odechcialo mi sie![]()
Lagajka a mozesz jakies zdjecia wstawic swojej malej w tym wozku bo mowwiac szczerze tez zastanawiam sie nad maclarenem tez uzywanym ale nie wiem jaki model...No my dostaliśmy po córci znajomych, Jasia przejeździła w nim 3 lata i wózek jest w świetnym stanie, jedyne co to odblaski już trochę z przerwami i pewnie zagłówek kupimy nowy
a ni możesz wózka wysłać??Kilka mamy i wstawię popołudniu jak przejrzę. Popołudniu mogę zrobić jeszcze kilka jak się w nim śpi, Mariczce całkiem wygodnie. Jakbyście rozglądały się za używanym maclarenem zwróćcie uwagę na rączki - w części modeli po kilku latach zaczynają się kleić. Niby wymieniają je bezpłatnie... ale w Piekarach Śląskich. Moje niestety lekko sie kleją i szukam miękkich gumek-frotek![]()