reklama
Haha, Twój mąż po cichu o trzecim marzypilnuj się, pilnuj
![]()
pilnuje sie ojpilnuje;P
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
kilolku z tego co sie orientuje mozesz prosic o duplikat paragonu
kilolek
podwójna listopadowa mama
w sklepie do którego chce towar zwrócic? to teoretycznie powinni przyjąć zwrot bez paragonu? mam potwierdzenie zapłaty kartą tylkokilolku z tego co sie orientuje mozesz prosic o duplikat paragonu
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
tak w sklepie ... przynajmniej kiedys u mnie w sklepie wydawalismy takowy nie wiem jak jest teraz a zwrot tylko na podstawie paragonu bo jak ona ma niby odzyskac podatek bez paragonu?w sklepie do którego chce towar zwrócic? to teoretycznie powinni przyjąć zwrot bez paragonu? mam potwierdzenie zapłaty kartą tylko
edit :
znalazlam artykuł ..
http://wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88...iskalny_nie_jest_konieczny_do_reklamacji.html
Ostatnia edycja:
kilolek
no to niech sobie sam wystawi ten duplikat paragonu??tak w sklepie ... przynajmniej kiedys u mnie w sklepie wydawalismy takowy nie wiem jak jest teraz a zwrot tylko na podstawie paragonu bo jak ona ma niby odzyskac podatek bez paragonu?
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
czyli potwierdzenie zakupu jestw sklepie do którego chce towar zwrócic? to teoretycznie powinni przyjąć zwrot bez paragonu? mam potwierdzenie zapłaty kartą tylko

do mnie do sklepu tez ludzie przychodzą z potwierdzeniem zaplaty kartą i towar muszę zawsze przyjąć....

kilolek
tak mówisz? ale na potwierdzeniu jest tylko, ze zapłaciłam taką kwotę, a nie wiadomo za coczyli potwierdzenie zakupu jest
do mnie do sklepu tez ludzie przychodzą z potwierdzeniem zaplaty kartą i towar muszę zawsze przyjąć....![]()
reklama
A
aga4444
Gość
tak mówisz? ale na potwierdzeniu jest tylko, ze zapłaciłam taką kwotę, a nie wiadomo za co
w croppie przyjmują z kwitkiem z karty:-):-)
Podziel się: