reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ostatnia edycja:
dziewczyny chciałam wam tylko powiedzieć że nic nie wiem jeszcze o tych torebkach , bo nie widziałam tego gościa co pracuje w tym sklepie a z domu nie wychodzę za daleko bo cały zeszły tydzień lało i to strasznie , a od niedzieli zaczął padać śnieg a ja nie mam sanek no i trochę ciężko , ale może jutro się wybiorę do centrum bo już śnieg taki bardziej ubity i nie pada to może będzie w pracy ;)

Gieoska ya ORA jest bardzo fajna. Zastanawialam sie nad nia gdy chcialam kupic wozek. Z tym ze ten fiolet to typowy kolor dla dziewczynki tutaj :[ jest jeszcze w czarno-pomaranczowym i czarno zoltym jezeli dobrze pamietam. ;-)

Gieoska ya ORA jest bardzo fajna. Zastanawialam sie nad nia gdy chcialam kupic wozek. Z tym ze ten fiolet to typowy kolor dla dziewczynki tutaj :[ jest jeszcze w czarno-pomaranczowym i czarno zoltym jezeli dobrze pamietam. ;-)
Klaudzia ale co ten fiolet pod roz podchodzi?bo mi sie tylko ten kolor podoba z tej ory...a co z ta kieronica taka masz jak w linku??

Klaudzia ale co ten fiolet pod roz podchodzi?bo mi sie tylko ten kolor podoba z tej ory...a co z ta kieronica taka masz jak w linku??

mi sie podoba cholernie ten kolor ale tutaj taki fiolet jest uznawany tylko i wylacznie dla dziewczynki :/ w PL nie byloby problemu pewnie z tym kolorkiem ;-) no i jedna wada tego wozka to ze ten podnozek jest dosc wysoko. Wyzszy dzieciaczek w tym wozku dlugo nie posiedzi.
w sordku na tym materiale sa rozowe elementy na tych prostokatach

a co do kierownicy to ta sama co my mamy. Nowa mozna kupic za chyba 16 funtow wiec pewnie do 10funtow z przesylka po UK sie oplaca. Oliver bardzo lubi ta kierownice. To jedyna rzecz ktora go trzyma w wozku

Ostatnia edycja:
mi sie podoba cholernie ten kolor ale tutaj taki fiolet jest uznawany tylko i wylacznie dla dziewczynki :/ w PL nie byloby problemu pewnie z tym kolorkiem ;-) no i jedna wada tego wozka to ze ten podnozek jest dosc wysoko. Wyzszy dzieciaczek w tym wozku dlugo nie posiedzi.
w sordku na tym materiale sa rozowe elementy na tych prostokatach

a co do kierownicy to ta sama co my mamy. Nowa mozna kupic za chyba 16 funtow wiec pewnie do 10funtow z przesylka po UK sie oplaca. Oliver bardzo lubi ta kierownice. To jedyna rzecz ktora go trzyma w wozku
Klaudzia a ta kierownica ma jakas regulacje szerokosci zeby paswowal do wiekszosci wozkow??

a czym sie rozni ta ora od luny?? mamas&papas LUNA peg perego ora britax cybex (1240351841) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Klaudzia a ta kierownica ma jakas regulacje szerokosci zeby paswowal do wiekszosci wozkow??

a czym sie rozni ta ora od luny?? mamas&papas LUNA peg perego ora britax cybex (1240351841) - Aukcje internetowe Allegro

Praktycznie niczym, choc tak jak pisalam kiedys luna miala dosc kiepskie komentarze przynajmniej ta edycja z zielonymi, ora to jakby nowy model luny rozni sie kolorami i cos w raczce ale nie wiem dokladnie co. U nas strasznie duzo tych wozkow, luna jest teraz w slicznym mahoniowym kolorku ale typowo dla dziewczynki bo ma rozowe dodatki. Ktos pisal na jakims angielskim forum ze ora ma lepsze siedzenie dla starszego dzieciaka. I koszyki maja bardzo fajne bo mocne i mozna ciezkie rzeczy powkladac. Ora zdecydowanie bardziej kolorystycznie mi sie podoba ;-)

Do góry