reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Milkaaa;
ja w sumie to nie mam jeszcze pościelki do wózka- i prawdę mówiąc nie wiem z jakich elementów taka pościel się składa... być może kupię taki pokrowiec...może głupie pyt. ale czy są jakieś standardowe rozmiary takiej pościeli do wózka?
tak sobie teraz myślę,że jednak kilka rzeczy mi jeszcze brakuje...

poprzestanmy na tych 3 corach
bo mi pokoi w domu juz brakuje:-D

Ja mam posciel - komplecik po Jagodce - tyle ze taki cieply
polarkowa podusie i polarkowy kocyk - z nadrukiem owieczki
na teraz za cieply
teraz raczej pod glowke podloze flanelowa pieluszke - i wlasnie dzis kupilam lekki kocyk bawelniany - dwustronny
ew lekka - cienka podusie - mam dwie poszewki z takie microfrotki czy jak to sie tam zwie
ale obawiam sie ze w takie cieple dni dzidzi glowka bedzie sie pocic - mimo tego ze mam ten system wentylacji gondolki od spodu - taka poducha nie bedzie przepuszczac
nastawiam sie raczej tylko na zlozona wpol pieluszke pod glowe - bo jak sie dziecku uleje - nie trzeba bedzie prac calego materacyka

Dzięki dziewczyny za miłe opinie na temat leżaczka. Ja zdecydowałam się na niego bo jest wytrzymału podobno do 18kg i nie będę musiała Kacpra z niego przeganiać, a napewno mu nie odpuści, Po drugie ma daszek mały bo maly ale zawsze więc będziemy mogli sobie leżakować w ogródeczku w razie co, a wibracje to nie była konieczność. Można z nich korzystać a nie trzeba to już według uznania. Jakby ich nie było to też bym się nie zmartwiła:tak::tak::tak:

Dziewczyny gratulki z zakupków. Widzę, że powoli, powoli szykujemy się na narodziny dzidziolków;-):-D

reklama
Do góry