reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Zaczęłam się zastanawiać nad zakupieniem moskitiery do okna. Widziałam taką super na metry. Wokół okna przyczepia się taśmę z rzepem i do tego rzepu moskitierę dobre rozwiązanie szczególnie do okna balkonowego
Ja mam taką moskitierkę i zdaje egzamin w 100% procentach . Polecam nie latają te poskudztwa po domu:tak:.

reklama
Ja za swoją dałam 70 zł i też nie mam pewności czy się sprawdzi , te firmówki kosztują koło 200 i lepiej więc już 2 razy tyle. Jak nie jesteście pewne czy będziecie używać to może lepiej iść najpierw do sklepu i spróbować na żywo ?

Widziałam nad morzem jak babeczka nosiła maluszka w tej chuście od razu pomyslałam, że musi mu być tam fajnie i przyjemnie szczególnie, że był wieczór i powiewał wiatr...a tu tak blisko mamy bardzo fajne rozwiązanie..

Ja tez nie jestem pewnaco do chusty i dlatego kupimy chyba jak juz maluch bedzie z nami. Ja dzisiaj J dalam liste kosnetykow dla dzidzi, stwierdzil ze duzo tego i ze moze na dwie wyplaty to rozlozyc bo nie starczy jak mu powiedzialam ze wiecej niz 150zl pewnie nie zaplaci to mu sie glupio zrobilo;))) Faceci jak widza jakas dziwna nazwe to musla ze nie wiadomo ile to kosztuje;))) Mam pytanko co do fridy, ile opakowan wkladow kupic zeby na pierwszy miesiac starczylo, bo one sa po 10 sztuk pakowane chyba.

Snoopy we fridzie jest chyba 4 dodatkowe wkłady więc na razie więcej nie kupowałam mam w zapasie gruszkę.

Moskitiery zakładamy prawie w kazdym pokoju no i oczywiście rolety. Uzbierałam pieniążki i robimy:-)trochę poleci po kieszeni ale tak trzeba czekałam rok i się doczekałam:tak:

A ja dzisiaj dowiedziałam się, że rodzinne łóżeczko już czeka, więc kolejny wydatek odpada. Kupię tylko nowy materacyk :-)

reklama
łóżeczko mam wielopokoleniowe - mój mąż , jego siostra , jego rodzeństwo cioteczne , moja mała i już nie pamiętam kto tak jeszcze ale jest od lakierowane , odrestaurowane i czeka w piwnicy :-)

Do góry