reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Nie ma za co ;-) Po prostu daję "przeszukaj ten wątek" i samo się szuka :-D a tak poza tym, to ten wątek nam kiedyś wcięło i to co jest teraz, to tylko połowa, więc i tak miałabyś mniej do przeszukania ;-)

Czesc Dziewczynyduzo czytam o tym,ze robicie remonty przed narodzinami maluszkow czy mozecie napisac jakie kolorki wybieracie do dziecinnych pokoikow?ja tez bede malowala wkrotce i niewiem na co sie zdecydowa?:-)

Asiu ja kupiłam pościel do wózka na allegro POŚCIEL DO WÓZKA Z HAFTOWANĄ ZŁOTĄ ŻYRAFKĄ (352564873) - Aukcje internetowe Allegro
ja wybrałam tą z zieloną żyrafką bo wózek będzie zielony:tak:

Ja mam rożek z drewexu,a wybrałam go dlatego,że nie jest gruby i ma wkład kokosowy,który można wyjąć i rożek staje się zwykłym rożkiem, wzięłam taki ze względu na mojego M. bo kiedy Eryka była mała to bał się ją wżiąść na ręce,może z tym usztywnieniem będzie się czuł pewniej:sorry2:

Jula;
Śliczne te pościelki :-) :-) muszę się streszczać z zakupami...
marlena;
ja sobie wymyśliłam połączenie fioletu z niebieskim - zaznaczam, że odcień odcieniowi nie równy :-)

U mnie mała będzie miała pokoik niebieski (rok temu robiliśmy remont i tak został pomalowany;-)). Chyba że tatuś się uprze przemalować :sorry2: ale i tak jak już to na jakiś chłodny kolor, bo to najbardziej słoneczny pokój i trzeba go trochę ochłodzić ;-) Poza tym pościel, dodatki będą żółte albo pomarańczowe, więc powinno być ok ;-) z "babskimi" kolorami wolę nie ryzykować, bo co zrobię jak się synek jednak urodzi :sorry2:;-):-D

mata;
powiem Tobie szczerze, że pomimo tego, że już wiedzieliśmy, że będzie Synek - zakupiłam kilka różowawych bodziaków :-D jak Dzidziuś jest taki maleńki to jakoś nie przeszkadza mi,że będzie miał coś np. różowego :-) a, i jeszcze mam np. skarpetki z wykończeniem różowym ponieważ bardzo mi się podobały :-)

Joanna myślę, że to nieszkodzi z tymi różowymi drobiazgami zwłaszcza przy takim maluszku:tak:;-)

A ja ciągle nie mam wanienki ale to nic na bank zdążę kupić...a jak nie to chłopcy kupią, gdy będę w szpitalu;-)

Zaczęłam się zastanawiać nad zakupieniem moskitiery do okna. Widziałam taką super na metry. Wokół okna przyczepia się taśmę z rzepem i do tego rzepu moskitierę dobre rozwiązanie szczególnie do okna balkonowego

reklama
Bodziaki czy inne ubranka to rozumiem, ale żeby szaleć z malowaniem pokoiku na różowo :sorry2: hmm, nie odważyłabym się :-D

Magdziarka są też takie fajne moskitiery jak rolety zewnętrzne, podciągasz i spokój :tak:
My na razie mamy taką ściąganą na ramie, ale i tak nawet na zimę jej nie ściągaliśmy, bo w ogóle nie przeszkadza :sorry2: i też zastanawiamy się nad kupnem takich na stałe, tylko trochę kosztują, a teraz wydatków nam nie brakuje :sorry2: z braku laku to chyba na razie też kupimy tą na rzep :tak:

Do góry