reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
ula - trzymam kciuki za gladzie
u mnie tynki schna i czekaja na malowanie
w piatek posadzke beda wylewac
przestaje chyba jezdzic na budowe - wczoraj zalozyli nam nie takie zawory - 21 zaworow - mialy byc kulowe - sa zwykle - gowienka takie - 450 zl wydane bez sensu - ale zostaja bo nikt nie ma sie sily uzerac o zaworki ktore w wiekszosci beda za szafkami...niemniej jednak myslalam ze zejde na zawal - jak jeszcze zmierzylismy ze styropian pod podlogowka ulozony za wysoko i bedziemy robic drzwi na zamowienie - choc nadproza murowalismy pod konkretne drzwi uwzgledniajac ich wysokosc - koniec swiata - ale wszystko zostaje jak jest - bo w piatek musza wylac posadzki a ja w sobote musze oproznic kat na kolyske i uwic gniazdo!!

dzis rozpoczynam pranie maluszkowych rzeczy. Zaczynam od duzych - zewnetrznych: poszycie kolyski, fotelika, wozka...Slonko pieknie swieci - nic tylko prac

Dziewczynki najważniejsze że wszystko się jakoś do przodu posuwa.....czyli w końcu nastąpi koniec tych remontów itp..:tak:

Gratuluję wszystkim zakupków.:-DSnoopy kołyski, Aniknulce karuzelki , Myszce wyboru wózeczka i wszystkim innym jeśli o którejś zapomniałam ;-)

Ja ciągle nie mam tej cholernej wanienki i rozstawionego łóżeczka( chłopcy załatwią w razie czego).:tak:bo to przecież pryszcz!

Tak więc jestem przygotowana - ubranka poprane poprasowane, ułożone w szafeczce torba do szpitala spakowana, wszystkie pierdoły(pieluszki chusteczki i inne kosmetyki) kupione, wózek i fotelik czekaja....pościel, kołdra, kocyki przygotowane...Tego Wam również życze:tak::-)

Tak więc jestem przygotowana - ubranka poprane poprasowane, ułożone w szafeczce torba do szpitala spakowana, wszystkie pierdoły(pieluszki chusteczki i inne kosmetyki) kupione, wózek i fotelik czekaja....pościel, kołdra, kocyki przygotowane...Tego Wam również życze:tak::-)

Magdziaro aż Ci zazdroszczę tego stopnia przygotowania :tak: Mam też nadzieję, że w ciągu 3 tygodni nadrobię wszystkie maluszkowe zakupy ;-):-D

aaaaaaaaaaaaaaaaaa trzymajcie mnie bo mord popełnie :angry: moj tato zamiast klaśc tą cholerną gładz siedzi sobie w altance z mama i piwko popija!!! :angry: a potem powie ze nie skonczy dzisiaj bo do kopalni na 3 zmiane jedzie! Boże daj mi cierpliwość!

Magdziarko nic tylko pogratulować zakończenia przygotowań:-) ja tak myślę, że jeszcze z tydzień i może będę mieć wszystko :-):-)

Ula spokojnie, oddychaj i nie zabijaj - to karalne w naszym kraju. Ale rozumiem Twoją złość i trzymam kciuki za cierpliwość:-):-)

Ula dla pocieszenia, wczoraj mówię mężulkowi, że teść coś krzywo te płytki kładzie (tzn. poziom mają, ale dziwnie przy ścianie przycina), a mężulek że będzie dobrze. Ok, nie znam się. Dzisiaj teść dalej wg mnie krzywo płytki kładzie i teraz to widać, a co dopiero jak poustawiamy meble :no: chyba, że meble tez przytniemy :szok:
teraz żałuję, że nie wzięliśmy ekipy, wydalibyśmy drugie tyle co na materiały, ale wszystko byłoby już dawno zrobione, a co najważniejsze tak jak trzeba :sorry2:
No i dawno bysmy zakupki dla maluszka zrobili :sorry2: dzisiaj na poprawę nastroju chyba kupię wszytskie rzeczy, nawet jak mężulek nie będzie miał ochoty przed kompem mi doradzić, a co :-D;-)
A kolorek wózka tez już wybrałam (a wczoraj mężowi mówiłam, że to cyba nie prawda, że kobiety w ciąży zdecydowane są :-D)
Nasze maleństwo będzie miało taki wózeczek (musimy chyba po malutku go zamówić, lepiej,żeby był szybciej niz później :sorry2:)

reklama
Do góry