reklama
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
dzięki Snoopy :-) mam tylko nadzieję, że tak jak jest ładny, tak jest funkcjonalny:-):-)
milkaaa
Czerwcowa mama'08
ula - trzymam kciuki za gladzie
u mnie tynki schna i czekaja na malowanie
w piatek posadzke beda wylewac
przestaje chyba jezdzic na budowe - wczoraj zalozyli nam nie takie zawory - 21 zaworow - mialy byc kulowe - sa zwykle - gowienka takie - 450 zl wydane bez sensu - ale zostaja bo nikt nie ma sie sily uzerac o zaworki ktore w wiekszosci beda za szafkami...niemniej jednak myslalam ze zejde na zawal - jak jeszcze zmierzylismy ze styropian pod podlogowka ulozony za wysoko i bedziemy robic drzwi na zamowienie - choc nadproza murowalismy pod konkretne drzwi uwzgledniajac ich wysokosc - koniec swiata - ale wszystko zostaje jak jest - bo w piatek musza wylac posadzki a ja w sobote musze oproznic kat na kolyske i uwic gniazdo!!
dzis rozpoczynam pranie maluszkowych rzeczy. Zaczynam od duzych - zewnetrznych: poszycie kolyski, fotelika, wozka...Slonko pieknie swieci - nic tylko prac
u mnie tynki schna i czekaja na malowanie
w piatek posadzke beda wylewac
przestaje chyba jezdzic na budowe - wczoraj zalozyli nam nie takie zawory - 21 zaworow - mialy byc kulowe - sa zwykle - gowienka takie - 450 zl wydane bez sensu - ale zostaja bo nikt nie ma sie sily uzerac o zaworki ktore w wiekszosci beda za szafkami...niemniej jednak myslalam ze zejde na zawal - jak jeszcze zmierzylismy ze styropian pod podlogowka ulozony za wysoko i bedziemy robic drzwi na zamowienie - choc nadproza murowalismy pod konkretne drzwi uwzgledniajac ich wysokosc - koniec swiata - ale wszystko zostaje jak jest - bo w piatek musza wylac posadzki a ja w sobote musze oproznic kat na kolyske i uwic gniazdo!!
dzis rozpoczynam pranie maluszkowych rzeczy. Zaczynam od duzych - zewnetrznych: poszycie kolyski, fotelika, wozka...Slonko pieknie swieci - nic tylko prac
Dziewczynki najważniejsze że wszystko się jakoś do przodu posuwa.....czyli w końcu nastąpi koniec tych remontów itp..
Gratuluję wszystkim zakupków.
Snoopy kołyski, Aniknulce karuzelki , Myszce wyboru wózeczka i wszystkim innym jeśli o którejś zapomniałam ;-)
Ja ciągle nie mam tej cholernej wanienki i rozstawionego łóżeczka( chłopcy załatwią w razie czego).
bo to przecież pryszcz!
Tak więc jestem przygotowana - ubranka poprane poprasowane, ułożone w szafeczce torba do szpitala spakowana, wszystkie pierdoły(pieluszki chusteczki i inne kosmetyki) kupione, wózek i fotelik czekaja....pościel, kołdra, kocyki przygotowane...Tego Wam również życze
:-)

Gratuluję wszystkim zakupków.

Ja ciągle nie mam tej cholernej wanienki i rozstawionego łóżeczka( chłopcy załatwią w razie czego).

Tak więc jestem przygotowana - ubranka poprane poprasowane, ułożone w szafeczce torba do szpitala spakowana, wszystkie pierdoły(pieluszki chusteczki i inne kosmetyki) kupione, wózek i fotelik czekaja....pościel, kołdra, kocyki przygotowane...Tego Wam również życze

mata-kow
mama do kwadratu :)
Tak więc jestem przygotowana - ubranka poprane poprasowane, ułożone w szafeczce torba do szpitala spakowana, wszystkie pierdoły(pieluszki chusteczki i inne kosmetyki) kupione, wózek i fotelik czekaja....pościel, kołdra, kocyki przygotowane...Tego Wam również życze:-)
Magdziaro aż Ci zazdroszczę tego stopnia przygotowania

aaaaaaaaaaaaaaaaaa trzymajcie mnie bo mord popełnie
moj tato zamiast klaśc tą cholerną gładz siedzi sobie w altance z mama i piwko popija!!!
a potem powie ze nie skonczy dzisiaj bo do kopalni na 3 zmiane jedzie! Boże daj mi cierpliwość!

Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Magdziarko nic tylko pogratulować zakończenia przygotowań:-) ja tak myślę, że jeszcze z tydzień i może będę mieć wszystko :-):-)
Ula spokojnie, oddychaj i nie zabijaj - to karalne w naszym kraju. Ale rozumiem Twoją złość i trzymam kciuki za cierpliwość:-):-)
Ula spokojnie, oddychaj i nie zabijaj - to karalne w naszym kraju. Ale rozumiem Twoją złość i trzymam kciuki za cierpliwość:-):-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ula dla pocieszenia, wczoraj mówię mężulkowi, że teść coś krzywo te płytki kładzie (tzn. poziom mają, ale dziwnie przy ścianie przycina), a mężulek że będzie dobrze. Ok, nie znam się. Dzisiaj teść dalej wg mnie krzywo płytki kładzie i teraz to widać, a co dopiero jak poustawiamy meble
chyba, że meble tez przytniemy
teraz żałuję, że nie wzięliśmy ekipy, wydalibyśmy drugie tyle co na materiały, ale wszystko byłoby już dawno zrobione, a co najważniejsze tak jak trzeba
No i dawno bysmy zakupki dla maluszka zrobili
dzisiaj na poprawę nastroju chyba kupię wszytskie rzeczy, nawet jak mężulek nie będzie miał ochoty przed kompem mi doradzić, a co
;-)
A kolorek wózka tez już wybrałam (a wczoraj mężowi mówiłam, że to cyba nie prawda, że kobiety w ciąży zdecydowane są
)
Nasze maleństwo będzie miało taki wózeczek (musimy chyba po malutku go zamówić, lepiej,żeby był szybciej niz później
)

teraz żałuję, że nie wzięliśmy ekipy, wydalibyśmy drugie tyle co na materiały, ale wszystko byłoby już dawno zrobione, a co najważniejsze tak jak trzeba

No i dawno bysmy zakupki dla maluszka zrobili

A kolorek wózka tez już wybrałam (a wczoraj mężowi mówiłam, że to cyba nie prawda, że kobiety w ciąży zdecydowane są

Nasze maleństwo będzie miało taki wózeczek (musimy chyba po malutku go zamówić, lepiej,żeby był szybciej niz później

reklama