reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ewcia wózek bardzo mi sie podoba! Ale teściowa nie za bardzo :laugh2::angry:
Snoopy jak tylko dostane wózek w swoje ręce to zrobie zdjecie!!! :tak:

Cos mi sie namieszało :crazy: przepraszam za zasmiecanie forum :sorry2:

reklama
Ewcia;
piękne kolorki :-)
Magdziarka;
ja też nie mam jeszcze wanienki... a poza tym fotelika i innych drobiazgów - mamnadzieję,ze w tym tyg. to załatwimy - jestem jeszcze na chodzie więc musimy się streszczać... w pon. jak doktorek komisyjnie zabierze mi leki - nie będzie już tak wesoło

Ewcia wózeczek przesliczny,:-D
a teściowej to rzeczywiście wstawić przenośna toaletę za radą Maty:tak: ja już dawno bym przy tym kopceniu nie wytrzymała, albo wóz albo przewóz :angry:

Ewcia wózeczek cudny!!

Pomysł z toy-toyem mnie tak rozbawił, że mało z krzesła nie poleciałam :):) ale w sumie skoro aż tak kopci, to chyba tylko takie rozwiązanie pozostało - za co masz się truć ??
co do łóżeczka to moje Maleństwo również ma wyrko z tradycją :-) spałam w nim ja, mój braciak i dwóch kuzynów :-) ale jest śliczne - strasznie mi się podoba:sorry2:wózeczka jescze nie mam, ale to tylko dlatego, że nie potrafię sie określic, który mi się najbardziej podoba:sorry2:

A oto i nasza kolyska;)))
Robiona specjalnie dla pierwszego wnuczka mojego taty;)))
14nju6v.jpg

nd3f40.jpg

kcm72f.jpg

wózek i kołyska bardzo fajne :-)

ja dziś zakupiłam fotelik Peg Perego- uzywany,ale bezwypadkowy i w bardzo dobrym stanie... no i cena sporo nizsza od sklepowej :tak:

reklama
Do góry