reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Kacha 381 puścisz mi linka z namiarem na tę pościel a`la patchwork;-)

Głuszku doskonale Cię rozumiem z ta kasą ...ciągle mi brakuje....:-(

mata, co to za pościel piękna? podrzucisz linka?

Wygląda na to, że wszystkie się już powoli zbliżamy do posiadania "maluchowej bazy";-). Dziś mój dzielny małżon poskręcał komodę ikeowska- niby banał, ale się dwie godziny meczył, jeszcze nie do końca wiadomo w którym kącie stanie, ważne, że gotowa już:-). Łóżeczko ma składać jak będę w szpitalu.
Jeszcze wózek do mnie idzie i jakoś dojść nie może... Kiedy ja go zobaczę??
No i przewijak i wanienka mnie wołają z oddali...

T a T a, facet napisał w zeszłym tyg, że ma grypę żołądkową i wysle jak sie podniesie z łóżka- mam nadzieję, że nastąpi to w poniedziałek, bo wóz gotowy do wysłania (tak pisał od... majówki). Niech mu zdrowie wraca!

reklama
Do góry