reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
mąż juz planuje sobie dobry aparat kupić, ale chyba zrezygnuje na rzecz kamerki. W ogóle to za tą kaskę planujemy coś konkretnego do domku kupić, bo tak to pewnie pójdzie na pileuchy ;-) a nam ciągle jeszcze czegoś brakuje, no cóż, dopiero 1,5 roku na swoim, a my nawet jeszcze cukierniczki nie mamy :-D:szok: (żadne z nas nie słodzi, więc do głowy nam nie przyszło, że potrzebna, no ale jak ktoś przychodzi to... :baffled:)

dziewczyny a w jakim czasie US wypłaca zwrot.ja złożyłam pity w marcu a kasy jak nie ma tak nie ma na koncie:baffled:

Ja złożyłam 14.02 i też nie mam kasy. Pewnie jest coś nie tak? M ma pojechaś do US ale czasu brak:-(

oj to sobie jeszcze poczekam coś czuję.:baffled:
azile gdyby coś było nie tak już by was wzywali:tak:
ja zawsze zostawiam w US swój telefon wtedy w razie co jest szybka reakcja i szybka poprawka:-)

Oj laseczki ja to tak liczę na to becikowe - ja dostanę 1000 zł i jeszcze 1000 od kochanego pana prezydenta miasta krakowa.

Magdziarko a jaki ty masz stopień nauczycielski ze taka stawka? To jest dyplomowany czy już tez mianowany czy jak mu tam?
Ja mam teraz na L4 2400 wiec niby nie powinnam narzekać - maż zarabia 2500-3000 wiec razem mamy ponad 5000 ale powiem wam ze to się tak rozchodzi że szkoda gadać. W hipermarkecie to co tydzień zostawiam 300 zł. Sajgon jakiś. Gdzie te czasy co za 100 zł się zakupy robiło. :wściekła/y: A benzyna jest taka droga ze nawet mi się tankowac nie chce..... bo od razu doła łapię a rachunki to 1000 zł co miesiac (ponad 400 zł czynszu woła o pomnstę do nieba) - do tego leki dla Marysi, jej kosmetyki (ma azs), lekarze, i mało ci zostaje. Nie wiem co będzie jak mi sie macierzynński i urlop skończy. Będę musiała coś znaleść takiego dorywczego żeby chociaż tego tysiaka dorobić.....

reklama
Dziewczyny;
napiszę ogólnie - wszystko piękne i przez komputer pachnie Dzidziusiem :-)
ja w piątek kupiłam kilka rzeczy i okazało się,że to jeszcze nie wszystko... Wiem,że poruszany był ten temat ale może jeszcze raz zapytam - na czym będziecie Stawiały wanienkę ? Te stojaki jakie było dane mi widzieć były jakieś taki niestabilne i nie mam koncepcji gdzie ta wanienka mam stać

Do góry