reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Snoopy ale np. ja dopiero zaczęłam szaleć ;-):-D i już poszło 500 zł :szok: a na dobrą sprawę, to oprócz pościeli, pieluszek, kocyków i innych drobnych pierdółek nic więcej nie kupiłam :baffled: ale pocieszam sie, że w sklepie wydałabym więcej :tak:

Dziecko to studnia bez dna i to juz będzie potem tak do końca...a to bluzkę z supermanem bo ulubiony bohater, nową zabawkę, angielski , basen o matko:szok:końca nie widać..

Magdziarko, super wybór. My nosidełko mamy firmy Ramatti (takie dostaliśmy), ale Wojciaszkowy fotelik do 18 kg tez Maxi Cosi. Mam największe zaufanie do tej firmy.

A co do pępuszków to ja też Wojciaszkowi smarowałam patyczkiem i spirytusem.

Magdziarko u mnie z zabawkami nie bedzie problemu, bo moja mama ma sklep i mam z glowy, a jak jakas drozsza zabawke bedziemy chcieli to po churtowej nam zalatwi;-) a co do reszty to az sie boje pomyslec... Moj siostrzeniec musi miec wszystko ze spidermanem;-) szal normalnie;-)

reklama
Dziewczynki dzisiaj pomyslałam o jeszcze jednej rzeczy. Mam dla małego czapeczkę taką wiązaną coś podobnego do tego:

035,%20036,%20037,%20038.jpg

Mam jeszcze jedną bawełnianą już nie wiązaną ale tak sobie myslę, że coś by się przydało innego macie jakieś propozycje??????????

Do góry