reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
No to się pochwalę wczorajszymi zakupami ( z góry przepraszam za "cianotę" ale przez ten remont do pokoiku 7 m2 trzeba było wcisnąć wszystko co będzie w 16 m2 :baffled:, a jak jeszcze wtoczyliśmy wózek i inne graty, to dwie osoby się ruszyć nie mogły :szok::-D:-D:-D, dobrze, że to jeszcze kilka dni :tak:)

To spacerówka bartatiny (nie miałam siły, żeby na stelaż założyć ;-))

A to bartatina w całej okazałości

przewijak nadstawka na łóżeczko (mąż sam kolor i wzór wybierał)

i wanienka

Mam nadzieję, że ginak nie wyśle mnie jeszcze do szpitala i będę mogła ubranek dokupić, bo mam malutko :baffled:

Mata fajny ten wozek sliczne kolorki :-) a ubranka jak nie zdazysz dokupisz pozniej przynajmniej bedziesz wiedziala jaki rozmiar:-)
ja mam wanienke fisher price...nie jestem do niej na 100% przekonana ale dostalismy wiec nie wybrzydzam...jak sie nie sprawdzi kupie zwykla...
aaa wlasnie mam pytanie...dostalismy bardzo duzo jakichs grzechotek i zabawek i zastanawiam sie jak je odkazic...wrzucic do wrzacej wody na chwile?? poradzcie...

Mata śliczniutkie wszystko. No i twój wózek to aki jak jamiałam kupić:-). Tylko nie kupuje bo stary okazał sie w bardzo dobrym stanie:-)

Mi też bardzo się wózeczek podoba, ma trochę plastiku, ale sprzedawca twierdzi, że klienci są zadowoleni i nie oddają na gwarancję, więc mam nadzieję, że i u nas też tak będzie :tak: Wózeczek leciuki, łatwy w obsłudze, chyba ze 2 godziny go oglądałam :-D

No No Martusia jak to się mów raz a porządnie. Super ta Bartatina i ma ekstra kolorki!!!

Magdziarko opłaciło się kupić więcej, bo to sklep znajomego i dostaliśmy kartę stałego klienta z rabatem 5% na wszytskie zakupy, więc trochę zaoszczędziliśmy :tak::-)

Wilmek ja własnie tak wyparzałam wszelkie plastikowe zabawki.Wrzucałam do przegotowanej wody.Mysle ze to najepszy sposób.
Mata zakupki swietne-kolorki w moim typie:tak::tak:

reklama
Do góry