reklama
mata, owocny wypad, nie ma co!!! Kolory bardzo fajne!
Ja się zastanawiem jak prac takie zawieszki- pluszaki na wózek, nie da sie ich ściągnąć z gumki na której są, a pomiędzy nimi plastikowe grzechotki... na metce napisali, że 30st, myślicie, żeby do pralki wrzucić?
Ja się zastanawiem jak prac takie zawieszki- pluszaki na wózek, nie da sie ich ściągnąć z gumki na której są, a pomiędzy nimi plastikowe grzechotki... na metce napisali, że 30st, myślicie, żeby do pralki wrzucić?
Mata tak się cieszę, że u Ciebie coś ruszyło z zakupami :-)
Bardzo ładne kolorki (w moim typie), a wanienkę mam taką samą tylko inny kolorek (złotawy taki perłowy), a jakie nosidełko zamierzacie kupić?
Co do grzechotek to zamierzam je włożyć do gorącej wody (ale nie wrzątku bo zepsuję), a maskotek z karuzeli nie prałam (na razie i tak maluszek nie sięgnie)
Bardzo ładne kolorki (w moim typie), a wanienkę mam taką samą tylko inny kolorek (złotawy taki perłowy), a jakie nosidełko zamierzacie kupić?
Co do grzechotek to zamierzam je włożyć do gorącej wody (ale nie wrzątku bo zepsuję), a maskotek z karuzeli nie prałam (na razie i tak maluszek nie sięgnie)
marlena nad
:)
Mata sliczne rzeczy kupiliscie i mezulek ma gust nono,jak ja lubie te dzidziusiowe zakupki,jak juz wszystko zakupimy co wtedy bedziemy wklejaly?

agusia04
Czerwcowa mama'08
Oj zawsze znajdzie sę coś do wklejenia. A jeszcze będziemy się pewnie chwaliły prezencikami dla dzieciaczków, tak więc wątek będzie jeszcze długo, długo aktywny;-)

Mata śliczny wózek i jakie kolorki fajne.
A to bryka dla mojego małego. Nie taką chciałam, tylko model i firma się zgadza. Ale jak robi się zakupy na ostatnią chwilę, to nie ma co wybrzydzać. Na swój wymarzony kolorek i gondole fashion musiałabym czekać 1,5 miesiąca :-(
A to bryka dla mojego małego. Nie taką chciałam, tylko model i firma się zgadza. Ale jak robi się zakupy na ostatnią chwilę, to nie ma co wybrzydzać. Na swój wymarzony kolorek i gondole fashion musiałabym czekać 1,5 miesiąca :-(
![ble%20011%20[1024x768].jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.imagic.pl%2Fpublic%2F147820%2Fble%2520011%2520%5B1024x768%5D.jpg&hash=049f91dce9bfa9c8ebfb2fe1ab6157a1)
![ble%20019%20[1024x768].jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.imagic.pl%2Fpublic%2F147821%2Fble%2520019%2520%5B1024x768%5D.jpg&hash=5ccdf185a5488dec933eb0f7e851d32d)
No to już trzecia mama z Teutonią...Ja mam gondolkę fashion i jest superancka. Ale ta Twoja miekka też jest OK.W ogóle wózek jest super. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystkie akcesoria też są rewelacyjne. No tylko ta cena....Gratuluję Patyczku udanego zakupu;-)
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Patyk niezla bryka
kolorki tez fajne :-)