reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
mata, owocny wypad, nie ma co!!! Kolory bardzo fajne!

Ja się zastanawiem jak prac takie zawieszki- pluszaki na wózek, nie da sie ich ściągnąć z gumki na której są, a pomiędzy nimi plastikowe grzechotki... na metce napisali, że 30st, myślicie, żeby do pralki wrzucić?

Mata tak się cieszę, że u Ciebie coś ruszyło z zakupami :-)
Bardzo ładne kolorki (w moim typie), a wanienkę mam taką samą tylko inny kolorek (złotawy taki perłowy), a jakie nosidełko zamierzacie kupić?

Co do grzechotek to zamierzam je włożyć do gorącej wody (ale nie wrzątku bo zepsuję), a maskotek z karuzeli nie prałam (na razie i tak maluszek nie sięgnie)

Mata sliczne rzeczy kupiliscie i mezulek ma gust nono,jak ja lubie te dzidziusiowe zakupki,jak juz wszystko zakupimy co wtedy bedziemy wklejaly?:-D

Oj zawsze znajdzie sę coś do wklejenia. A jeszcze będziemy się pewnie chwaliły prezencikami dla dzieciaczków, tak więc wątek będzie jeszcze długo, długo aktywny;-):-D

Mata śliczny wózek i jakie kolorki fajne.

A to bryka dla mojego małego. Nie taką chciałam, tylko model i firma się zgadza. Ale jak robi się zakupy na ostatnią chwilę, to nie ma co wybrzydzać. Na swój wymarzony kolorek i gondole fashion musiałabym czekać 1,5 miesiąca :-(

ble%20011%20[1024x768].jpg

ble%20019%20[1024x768].jpg

No to już trzecia mama z Teutonią...Ja mam gondolkę fashion i jest superancka. Ale ta Twoja miekka też jest OK.W ogóle wózek jest super. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystkie akcesoria też są rewelacyjne. No tylko ta cena....Gratuluję Patyczku udanego zakupu;-)

reklama
Do góry