reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Ola niestety długo ich nie ma na sobie bo ona ściąga wszystkie skarpetki ale zaczęła się jeszcze bardziej do nich podnosić i łapie się śmiesznie rączkami za kolanka żeby je zobaczyć.

e skarpetki są przesłodkie:-) też zamierzam takie kupić dzięki nim dzidzia ma większą ochotę poćwiczyć sobie łapanie nóżek:-D

Ja się chya też skuszę na takie skarpetusie, bo są słodziutkie i może mała w końcu zainteresuje się nóżkami :sorry2: na razie wywija nimi na wszystkie strony i nokautuje tatusia, jak podchodzi do przewijaka :-D

w weekend nie tylko na BB była cisza, na allegro też i udało mi się kupić fajniutki kombinezonik polarkowy dla małej, właśnie dzisiaj przyszedł. W świetnym stanie, prawie nie widać, że używany :tak:
St.Bernard kombinezonik polarowy 6-9 miesięcy (445659177) - Aukcje internetowe Allegro

Cieszę się, że nie tylko mi się podoba :-)
a co najlepsze, mężowi też się spodobał, chociaż sceptycznie nastawiony do kupowania używanych rzeczy na allegro :szok: No a kombinezonik to nie bielizna, więc używany może być, tym bardziej, że ceny nowych kosmiczne ( a ten to prawie jak za darmo ;-)), a mała szybciutko rośnie i po mału chyba zacznę ubranka na 80cm kupować :szok:

reklama
Do góry