reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ostatnio ochrzcilismy Filipka i dostał pare fajnych zabawek. Pomagaja mi w codziennym zyciu, na poczatku sama sie nimi bawiłam:zawstydzona/y::-D

Załączniki

• 405952073.jpg
    405952073.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 35
  • 421609608_1.jpg
    421609608_1.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 37
  • fp_m8356.jpg
    fp_m8356.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Witaj, Julio! Fajnie, że wróciłaś na BB :-)

Ostatnio ochrzcilismy Filipka i dostał pare fajnych zabawek. Pomagaja mi w codziennym zyciu, na poczatku sama sie nimi bawiłam:zawstydzona/y::-D

Może coś nam polecisz? Byliśmy ostatnio w sklepie z zabawkami i zastanawiałam się, czy nie kupić Lence jakiejś zabawki, ale nie miałam pomysłu, co mogłoby się teraz sprawdzić (oprócz oczywiście standardowego sprzętu: karuzelka, mata, grzechotki).
My na chrzciny dostaliśmy praktycznie same ubranka (wszyściutkie różowe!!!!) i pamiątki typu srebrna grawerowana łyżeczka itp. A z zabawek to właściwie tylko taką huśtawkę do postawienia w domu albo w ogrodzie - ale to dla trochę starszych dzieci...

Julia a mozesz pokazac jakie . Wlasnei mnie sie pytaja co chce dla Wojtka na chrzciny a ja niew eim jakby bylo cos ciekawego to bym pokazala przyszlym gosciom.

w tamtym poscie wkleiłam zdjecia:-p
hustawka przytulne gniazdko fisher price- fajna rzecz, Filip nawet sie nie buja tylko sobie siedzi oglada,dotyka i patrzy na krecace sie zwierzaczki nad jego glowa, no i mam go koło siebie np. w kuchni
szczeniaczek uczniaczek fisher price tez fajniutki jak spiewa to mały ma radoche:-D
no i karuzelka, najbardziej go interesuje swiatełko w lampce bo lezy i wpatruje sie :baffled:
dzieki tym sprzetom ostatnio pomyłam podłogi inaczej tylko na raczki chce:dry:

Dzięki, ale chodziło mi przede wszystkim o to, czym faktycznie bawią się maluszki i co z doświadczenia uważacie za dobry zakup - bo ja na przykład teraz nie wyobrażam sobie życia bez karuzelki :-) Mamy nawet dwie - jedną nad łóżeczkiem Lenki, a drugą - nad naszym, żeby miała zajęcie rano, jak zostaje po pierwszym karmieniu :tak:
A szczeniaczka-uczniaczka też dostała, ale wcale się nim nie interesuje :-( Może jeszcze dla niej za wcześnie na takie zabawki...

Ostatnia edycja:
:-Dno co ty Agacinka szczeniaczek to dopiero się nadaje na 8-10 miesięczne dziecko ;-) Byłabym nieźle zdziwiona gdyby twoja się już nimm ;-)interesowała

reklama
Do góry