reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ten Graco też jest fajny i dużym plusem jest to, że tyłem do kierunku jazdy można dziecko wozić do 13 kg, bo najczęściej jest do 10 kg :tak:

Będzie się trzeba z małą wybrać poogląać, pomierzyć... a potem w necie zamówić :-p
tylko w naszej dziueze dużego wyboru nie ma :crazy:

reklama
My potrzebujemy dużego fotelika, bo i Dobrusia jest duża ;-)
tu jej fotka w leżaczku-bujaczku (nie żałuję, że kupiłam ten duży :tak:)
a na drugiej fotce malutka w nowej czapusi :-) made by mamusia ;-):-D

My potrzebujemy dużego fotelika, bo i Dobrusia jest duża ;-)
tu jej fotka w leżaczku-bujaczku (nie żałuję, że kupiłam ten duży :tak:)
a na drugiej fotce malutka w nowej czapusi :-) made by mamusia ;-):-D
Mata sliczna czapusia.. Dla dziewczynki to mozna duzo zrobic , kapelusiki czapeczki a dla chółopca nie ma takiego wyboru

Mata-przesliczna czapeczka!Ty to masz talent!:-)A dobrusia jakos sie wydluzyla-juz nie jest taka kluseczka;-)

Mata śliczna czapeczka!
I co to znaczy mieć do czegoś talent:-D ja chyba nawet szalika bym nie zrobila.:-D za to naprawilam sobie żelazko:-D

Mata, Ty to masz talent kobito!!! Ja nawet nie umiałabym trzymac w rękach szydełka czy drutów ( nawet nie wiem czym to robiłaś :zawstydzona/y:)
Możesz przeciez zarabiac na tym!!! A do tego jak to lubisz??!! Pozazdrościc talentu!!:tak:

Dzięki dziewczyny za kompementy :zawstydzona/y::-) talent to ja mam marny, bo to podstawowe elementy szydełkowania, tyle na razie umiem :zawstydzona/y: coś bardziej skomlikowanego to dużo zabawy i bez szczegółowego schematu nie da rady (z opisów słownych niewiele kumam :zawstydzona/y:)

Mata, Ty to masz talent kobito!!! Ja nawet nie umiałabym trzymac w rękach szydełka czy drutów ( nawet nie wiem czym to robiłaś :zawstydzona/y:)
Możesz przeciez zarabiac na tym!!! A do tego jak to lubisz??!! Pozazdrościc talentu!!:tak:

Hi hi mąż wpadł na to samo ;-):-D i własnie czekam na dostawę włóczek i szydełek ;-) zawsze jakaś kaska wpadnie, a mąż stwierdził, że chodliwy towar, a u niego w pracy dużo młodych mamuś :tak:

reklama
Do góry