reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

starego nie możemy sprzedac, bo to rodzinne, juz tyle dzieci wychowało...
z tym obramowaniem szcebelkami sofy to chyba nie taki zły pomysł, w miare tani do realizacji ;-)

reklama
Mamoot fajne rozwiązanie, ale w naszym przestronnym 40 metrowym mieszkaniu :rofl2: na niecałych 8 m2 w pokoiku małej

No tak, tego nie wzięłam po uwagę....:eek:

Kasiu
, fajny patent.
U mnie Stas już opanował całe mieszkanie. Łazi i czasem trochę rozrabia, ale na razie nie za bardzo. Jak chcę go definitywnie, bezpiecznie uziemić, to albo łóżeczko albo fotelik do karmienia.

Jutro lub w sobotę jadę z moim tatą oglądać spacerówki :tak:
mam na oku takie (wcześniej juz też troszkę o tym pisałam)
Wózki dziecięce - Maclaren Wózek spacerowy Techno XLR
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: HERQULES - RALLY 2008 spacerowy - kolor GLACIER BLUE - 1szt.
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: CHICCO - MULTIWAY COMPLETE - kolor DISCOVERY - 1szt.

podobno maclareny sa dosyc wysokie i niższe osoby prowadząc je obijają nogi - tak czytałam na necie ale nie wiem czy to prawda więc postanowilam sama sprawdzic na żywo

Aniknulko, wszystkie fajne. Ja chciałam kiedyś kupić Maclarena, ale mi sie Inglesina nawinęła w promocji. O Maclarenach słyszałam, ze trzeba uważać z obciążeniem rączek (np. nie wieszać ciężkic toreb), bo może wózek fiknąć do tyłu.

Witajcie!
Tak jak myślałam Maclareny troszkę przereklamowane. Pojeżdziłam po sklepie i wózek leci do tyłu :no: poza tym rączki jak na mój wzrost za wysokie więc wybrałam inny wózeczek. Wsadziłam Jaśka, pojeżdziłam po sklepie i wydał mi się najlepszy. Przede wszystkim lekko się prowadzi i ma bardzo podobna budkę do Maclarena XLR oraz wygodne siedzisko - jak na razie Jasiowi sie podoba - zobaczymy czy za parę m-cy będę miała równie pozytywną opinię. A wózio taki (kolor brąz z beżem)
https://ssl.allegro.pl/item571710107_wozek_spacerowy_zooper_waltz_7_7_kg_2008_wys_0zl.html

muszę się jeszcze pochwalić prezentem od babci dla Jasia
http://www.eurobaby.pl/icon/img_1723_2000_98.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry