reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

U mnie nadal w głowie rozmyślania na temat wózków:sorry:
Byłam w mieście w komisie babka tam miała Inglesine ale magnum no i fajnie się bujała,miała ładne kolorki ale kółka przy jeżdzie tak się kolebotały w ósemki:eek::-D
Potem poszłam do sklepu i tam znowu była moja Bartatina w nowych kolorach i na paskach,oglądałam przymierzałam się do niej itd. (też tak macie?) Rozmawiałam z tą panią i ona powiedziała,że mogę zamówić sobie Bartatine w maju i odebrać ją dopiero po narodzeniu dzidzi,fotelik do wózka też.Gdyby się coś z nią działo to mam gwarancje i zaprowadzam wózek do nich do sklepu a oni robią reszte.A no i nie jest tak żle z wypinaniem gondolki ze stelaża idzie łatwo:tak:
Znowu z tą Inglesiną to mam news,że znalazłam taką ładną w necie za 650 zł ale musiałabym po nią kawałek jechać,ma firmowy fotelik,gondole i spacerówke ale boję się,że pojade taki kawał,a ona znowu będzie miała koślawe koła albo jakąś wade ukrytą,a na gwarancji to już pewnie nie jest i co zrobię jak się rozwali:eek:...Co radzicie?

reklama
Kiedyś milkaa radziła mi pamiętam....i tak np ja miałam w planach wypad do Warszawy, runda po komisach i np umówienie się z ludźmi z Warszawy, którzy mieli wystawione wózki na allegro. Jak się nie uda no to wdety trzeba szukać w swoim mieście. To taki przykład.....A w Warszawie jest sopro komisów i myslę, że coś można wybrac. Niektóre komisy mają strony internetowe . MOzna pooglądać
BABY & MAMA SHOP
komis dziecięcy

ul. KEN 21 (Komisji Edukacji Narodowej 21) blisko stacji metra Kabaty - Warszawa - Ursynów
obok Polbanku

tel. 0 22 407 73 53
0 501 189 878
e-mail: bms1@op.pl

www.babymamashop.blogspot.com

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]NASZ ADRES: [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]DOM HANDLOWY BX - I piętro[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ul. Kondratowicza 25 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif](róg Łabiszyńskiej i Kondratowicza)[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]tel. (22) 811-29-28 lub 0601-250-833.
Czynne 6 dni w tygodniu
(pon. - pt. w godz. 12-19; sob. w godz. 10-14)
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
ABC KOMIS

Zawsze można zadzwonić i zapytać czy mają to co Cię interesuje i za ile i może zdjęcia mają

adres: Warszawa ul. Remiszewska 1 Czynne pn-pt: 12-19, sb: 11-16
tel. 0 601 255 656
tel. 0 698 693 546

tel. 0 22 498 57 53
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] e-mail: komis_zuczek@interia.pl[/FONT]
http://www.zuczek.com.pl/kontakt.htm
[/FONT]

Magdziarka dziękuję za podpowiedź. :-)
Byłam w TESCO i kupiłam bodziaki 3-6 mcy i 6-9 mcy (dwie sztuki po 9 zeta) okazja. Dokupiłam też 3 pajace 3-6 mcy (3 za 39 zł) i łapki niedrapki. Za wszystko zapłaciłam 60 zeta. Tych bawełnianych kocyków już nie było, były tylko polarowe różowe i wściekły żółty więc nie kupowałam.
Po Świętach doślą mi z netu jeszcze kilka rzeczy a resztę dokupię na stadionie lub Maximusie.:tak:

Dzięki Magdziarko tylko ja muszę poszukać czegoś w Poznaniu bo mieszkam pod Gnieznem( w Gnieznie nic nie ma:no:) Na Ciebie zawsze można liczyć:tak:

A ja moje drogie właśnie wczoraj skończyłam pranie i prasowanie ciuszkow dla dzidzi:-D Okazało się że tyle się tego zrobiło że chyba synuś nie zdąży wszystkiego ponosić:szok:. Tak kupowałam, kupowałam, chowałam na dno szafy a jak powyciągałam wszystko to się za głowę złapałam. A jeszcze ostatnio na internecie kupiłam sporą paczkę używanych ciuszków i teraz czekam na nią. Szok!!!!!!
Dałam sobie zakaz oglądania maluszkowych ciuszkow bo cały czas mnie korci żeby kupić. Tak więc u mnie komplet ubranek czeka w szafie.
A co kupujecie maluszkowi na wyjście ze szpitala??? Ja sama nie wiem czy kupować coś nowego czy np. zabrać dzidzię ze szpitala w jakimś kombinezoniku.
Podsuńcie mi pomysł proszę:-)

A co do wózka to narazie zdecydowana jestem na x-lander xa. I mam nadzieję że to już ostateczna decyzja. Oglądałam w sklepie. Lekko się prowadzi, gondolka zgrabna. Nie zdąrzyłam obejrzeć spacerówki bo mój Kacperuś dostał szału i musiałam go ewakuować ze sklepu.
Jeśli słyszałyście coś na temat x-lander xa to dajcie znać nieważne czy dobre czy złe opinie. Może ktoś z Waszych znajomych ma.

agusia;
ja podobnie z tymi ciuszkami - kupowałam, kupowałam i mam teraz tyle, że hej :-D ale cóż, będzie w co przebierać :-) Sobie teraz nic nie kupuję, to niech Dzidzia ma :-)

A co do wózka to narazie zdecydowana jestem na x-lander xa. I mam nadzieję że to już ostateczna decyzja. Oglądałam w sklepie. Lekko się prowadzi, gondolka zgrabna. Nie zdąrzyłam obejrzeć spacerówki bo mój Kacperuś dostał szału i musiałam go ewakuować ze sklepu.
Jeśli słyszałyście coś na temat x-lander xa to dajcie znać nieważne czy dobre czy złe opinie. Może ktoś z Waszych znajomych ma.
Ja bym wybrała ten wózek na 100%, gdyby nie to, że mam teutonię za pół ceny( wózki podobne w konstrukcji) X-lander jest lekki. Ma super rączkę przy budce gondoli bardzo wygodnie się to nosi. PIekna wyściółka w spacerówce..i chodzi jak po maśle. Pdobno bardzo dobrze się użytkuje. Tyle wiem!

reklama
Dzięki Magdziarko tylko ja muszę poszukać czegoś w Poznaniu bo mieszkam pod Gnieznem( w Gnieznie nic nie ma:no:) Na Ciebie zawsze można liczyć:tak:
Adresy komisów Poznań
Komis dzieciecy-Puchatek
Miejscowość: POZNAŃ
Kod pocztowy: 61-638
Adres: OS. POD LIPAMI 14
ico_email.gif
Wyślij e-mail
ico_telefon.gif
Telefon: 609033977
ico_strona_www.gif
Strona WWW:
puchatek-komisdzieciecy.wizytowka.pl/