reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Za tę cenę( tzn za 1700) polecam X- landera Xa

A ja dzisiaj na taniej odzieży naszperałam fajne bodziaki. Własnie kotłują się w pralce jak się wysuszą i zostaną uprasowane to wam zaprezentuję. A - no i miałam niezłą przygodę dzisiaj. Wpadłam do sklepu z materacami i gadam czy na wymiar robią, z czego i tak z 20 minut wypytuję o rózne takie tam..w końcu Pan pyta: a jaki rozmiar Panią interesuje( myslał, że ja do jakiejś sypialni potzrebuję materaca bo tak się dopytywałam) to ja mówię, że 116 na 66 cm. A Pan oooo do takiego starego łóżeczka. Ja zdziwiona , że tak ...i że mi zależy bo łóżeczko wielopokoleniowe. A pan..: mamy w naszym drugim sklepie w centrum taki jeden - ktoś zamówił na wymiar i nie odebrał.Huraaaaaa!!!!!!!!!!!!!Pojechałam kupiłam. Materacyk jest kokosowy za 66 zł.No mówię Wam taki fart!;-):-)

reklama
Też mi wpadł w oko, ale kurcze ta cena - na początku myślałam, że zmieszczę się w 1200 zł góra, ale widać, będzie ciężko, a jeszcze fotelik muszę dokupić :baffled:

1700 za x-landera to juz za komplet. Na allegro można kupić używany za ok 1300-1500.
250oymw.jpg

Niedrogi jest też chicco trio enoy - 1250 za komplet gondola, spacerówka i fotelik ale ma małe kółka. Ładnie wygląda niektórzy mówią, że jest za plastikowy nie wiem nie oglądałam. Ale czasem warto się dowiedzieć, czy kół nie da się zmienić.:
33w6qo6.jpg

A my dzisiaj z mężem i moją mama pojechaliśmy do sklepu KRASNAL W-wa Wesoła i kupiliśmy wózek IMPLAST BOLDER 4 (2008) za 1600 zł plus fotelik za 350 zł, łóżeczko, materac, pościel + druga na zmianę, kołdrę, podusię dla niemowlaków, przewijak. Jestem taka szczęśliwa bo grubsze zakupy już za nami teraz tylko drobiazgi i ciuszki, polecam ten sklep.
Wózek z gondolą waży tylko 11 kg

Już 2 razy prułam :-D ale to u mnie norma. Poza tym na drutach coś wczesniej robiłam, ale były to tylko szaliki, torby i czapki więc sweterek to trochę taki ambitny plan, byle by tylko sweterk przypominał :-D

Dziękuję Dziewczynki za profesjonalny odzew w sprawie proszków :-)
magdziarka;
bardzo się cieszę, że dostalaś ten materacyk :-)
Aniknulka
gratuluję pierwszego poważnego zakupu dla Dzidziusia :-)

mata-a jak przechodzisz na rekawki w sweterku?Trzeba nalozyc po prostu dodatkowe oczka po bokach?Tak jak na samym poczatku?
Pytam,bo moja pomocna znajoma jednak nie miala teraz czasu mi wyjasnic,a ja w ten poniedzialek lece na 4 tygodnie do Polski,a tam to juz nie wiem,czy bedzie mial mi kto to wyjasnic:-(

reklama
Jak tam czytam co juz macie dla swoich pociech, to tak sie miło robi.... ja niestety jeszcze nic nie mam:zawstydzona/y: tylko 7 śliniaczkow które dostałam na wieczorze panieńskim :-D Na razie mam w domu remont no i jak latam na zakupy to po płytki do łazienki czy szafkę do kuchni :no: Juz sie nie moge doczekac kiedy zacznie sie tak u mnie, że będę biegała z mężem po wózek i inne rzeczy:-):-):-)

Do góry